Britanka koja živi u Zagrebu slušala balkanske pjesme. Reakcija na Desingericu je hit

Foto: Screenshot TikTok

BRITANSKA glumica Emma A. Gould, koja trenutno živi u Zagrebu, ponovno je ocjenjivala balkanske pjesme.

Prvo je poslušala pjesmu CCokolada srpskog repera Desingerice. 

"Zabavan početak", rekla je Emma kad je pjesma krenula. Potom je u čudu slušala nastavak pjesme. "Kako ima dubok glas. Ovo definitivno nije moja stvar. Mogu misliti da je ovo jako popularno, ali ne... Ocjena za ovu pjesmu je 4/10", dodala je.

@emma.a.gould Replying to @SretenTheking10🇷🇸 could this be the day for a 10/10??? 😍 #tryingnewmusic #balkanmusic #balkantiktok #croatiatiktok #hrvatskatiktok #serbiantiktok #bosnia #macedonia #bulgaria #romania #turkey #balkanmusicofficial #balkan #bijelodugme #jelenarozga #crnicerak #desingerica #glazba ♬ original sound - Emma A. Gould

Potom je slušala Lutku od S.A.R.S-a. "Jako mi se sviđa ova pjesma. Moram proučiti stihove kako bih shvatila o čemu se pjeva. Uvijek to radim. Za ovu pjesmu ocjena 9/10", rekla je Emma. 

Sljedeća je bila pjesma CC3 skupine Crni Cerak. "Možete zaključiti prema mom izrazu lica da ovo nije za mene. Dosadno je. 4/10", komentirala je Emma. Sljedeća na redu bila je pjesma Bitanga i princeza Bijelog Dugmeta, koja ju je jako oduševila. "Ovo je prava glazba. Napokon! Sviđa mi se ova pjesma. 10/10", dodala je Britanka. Na kraju je poslušala i Bižuteriju od Rozge kojoj je dala ocjenu 7.

Emma je otkrila da joj pjesme koje ocjenjuje u svojim videima na TikToku predlažu pratitelji. 

>>Britanska glumica koja živi u Zagrebu slušala Gršu: "Bez riječi sam"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.