Britanka koja živi u Zagrebu slušala balkanske pjesme, jedna joj se posebno svidjela

BRITANSKA glumica Emma A. Gould, koja trenutno živi u Zagrebu, na preporuku pratitelja poslušala je i ocijenila balkanske pjesme. Slušala je Jalu Brata, Bubu Corellija, EKV, Haustor, Azisa i Voyagea. 

Haustor joj se najviše svidio

Monster, pjesma koju izvode Jala Brat i Buba Corelli, nije joj se nešto posebno svidjela. "Ugodno sam iznenađena ovime. Mislila sam da će ova pjesma biti još četvorka, no dajem joj ocjenu 5/10", rekla je. Kaže da nije po njenom ukusu. 

Poslušala je pjesmu Šejn zagrebačkog sastava Haustor iz 1985. godine. "Neobično je. Stvarno je cool. Dajem 7/10", rekla je. Naposljetku je kazala da joj je od pjesama koje je slušala u ovom videu ta upravo i najdraža. 

@emma.a.gould Replying to @mewa Jala Brat i Buba Corelli, EKV, Haustor, Azis & Voyage are all in todays video! What should i do next? #balkanmusic #tryingnewthings #balkantiktok #croatiatiktok #musictok #balkan #bosnatiktok #hrvatska #serbija #bulgariantiktok #azis #ekv #haustor #jalabrat #hrvatska ♬ original sound - Emma A. Gould

Istaknuo se EKV

Voyagea, zvijezdu generacije Z, poslušala je idućeg i njegovu pjesmu Svrati. "Žao mi je. Mislim da sam rock cura. Ovakve pjesme nemaju utjecaj na mene, ne dotaknu mi dušu. Dobra je pjesma, plesala bih na nju u klubu, ali opet je 5/10", rekla je.

Na red je došla i rock grupa Ekatarina Velika i njihova pjesma Par godina za nas. "Sviđa mi se ovo. Podsjeća me na Simple Minds. Takvu energiju dobivam od ove pjesme. 7/10, ovo je više moj stil", prokomentirala je.

Poslušala je i bugarskog glazbenika Azisa, koji ima i pjesmu sa Severinom. Reagirala je na njegovu pjesmu Sen Trope. "Odlično je. Ovo mi se jako sviđa. Potpuno drugačije. 7/10 za njega također", rekla je.

Pročitajte više