Brian Austin Green nakon rođenja petog djeteta otišao na vazektomiju

Foto: Instagram

GLUMAC Brian Austin Green bio je na vazektomiji nakon rođenja svog petog djeteta. Zvijezda serije Beverly Hills dobila je sina Zanea sa zaručnicom Sharnom Burgess u lipnju 2022. Nedavno je u epizodi podcasta Oldish rekao da od rođenja Zanea drugačije gleda na očinstvo.

"Smiješna priča. Nisam planirao ni jedno dijete. Svaki put je bilo: 'Oh, u redu je, možemo mi to.' Volim svoju djecu i nisam se protivio ni jednom od njih, ali nikad nisam doživio da gledam test za trudnoću i nadam se da će biti pozitivan", rekao je Brian. 

Otišao na vazektomiju kad mu je sin imao 8 tjedana

Njegova zaručnica rekla je da bi voljela imati još djece, ali se onda sjetila da "imaju četvero male djece u kući", zbog čega imaju puno obaveza. Tada je Green rekao da je razmišljao o proširenju obitelji.

"Da imam još jedno dijete, morao bih imati dovoljno velik auto u koji stanu dvije sjedalice, a i kad putuješ, dok svakome platiš hotelsku sobu, avionsku kartu, to je mnogo. Kada je Zane rođen, rekao sam: 'Mislim da je vrijeme da zatvorimo trgovinu'", rekao je i otkrio da je bio na vazektomiji kad je Zaneu bilo svega osam tjedana.

Ima petero djece

Burgess je poštovala njegovu odluku. "To je tako velika i lijepa stvar koju si napravio. Osigurava utjehu i nema stresa u našem seksualnom životu. Ne moramo se brinuti, što je takav dar", rekla je. Također je naglasila da ipak nisu isključili mogućnost da imaju još djece. 

"Ako budemo htjeli još jedno dijete, želim da to iskustvo zajedno planiramo, radimo test za trudnoću i budemo skupa na tom putovanju. Dakle, vjerojatno bismo otišli na umjetnu oplodnju", rekla je.

Osim Zanea, glumac ima sina Kassiusa Lijaha (21) s bivšom djevojkom Vanessom Marcil te sinove Noaha Shannona (11), Bodhija Ransoma (9) i Journeyja Rivera (7) s bivšom suprugom Megan Fox. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.