Brena i Boba u misiji širenja na Hrvatsku i vraćanja slave opatijskom tenisu

LEPA BRENA i njezin suprug, nekadašnji tenisač a danas poduzetnik Boba Živoinović planiraju svoj biznis proširiti na Hrvatsku. Nije tajna da je Hrvatska Breni draga i da samo čeka priliku da joj s poslom i kod nas krene, a želju bi joj, prema nagađanjima, ispuniti mogli Gordan Širola i opatijski gradonačelnik Amir Muzuro. Naime, Gordan Širola, inače obiteljski prijatelj Živoinovićevih, planira Opatiju ponovo uvrstiti na svjetsku tenisku kartu, a u medijima se već ionako mjesecima špekulira o tome da Živoinović, koji je sa Brenom čest gost kvarnerske rivijere, već dugo želi investirati u projekte vezane za hrvatski "Monte Carlo". Međutim, novinaru Jutarnjeg lista Boba je svoje investicijske interese demantirao, ali da je zainteresiran za vraćanje tenisa na rivijeru, potvrdio je.

"Ovdje sam u gostima kod svojih dugogodišnjih dobrih prijatelja Širole i Brune Orešara. Dolaze mi i supruga i djeca kako bismo zajedno u Novom Vinodolskom proveli praznike. Obožavamo vašu rivijeru, ali nemam ovdje nikakvih poduzetničkih interesa. No, želim pomoći Široli, koji je upravo postao predsjednik Tenis kluba Opatija, da vrati Opatiji nekad uspješnu tenisku priču. Taj je klub svojedobno bio jedan od jačih na prostoru bivše Jugoslavije i uvjeren sam da se to može ponoviti. Osobno ću se angažirati i upravo dogovaramo kako to učiniti", rekao je Boba.

Dok Boba kuje poslovne, Brena kuje glazbene planove

Boba je također dao naslutiti kako bi ga uskoro mogli ponovo gledati na terenu, i to u ekshibicijskom meču, te se nada da će se za njegovim primjerom povesti i druga umirovljena teniska imena i da će imati priliku ukrstiti koplja s istima.

U međuvremenu, dok suprug kuje poslovne planove, jedna od najuspješnijih glazbenica bivše Jugoslavije glavu razbija kako napuniti zagrebačku Arenu. Brena je potvrdila da će tamo održati veliki koncert 13. lipnja, a 52-godišnja "Jugoslavenka" će u Zagreb doći u društvu supruga Bobe Živojinovića te njihova tri sina. Iako nije otkrila koliko će se ona i njezina obitelj zadržati u našoj metropoli, pretpostavlja se da se radi o malo dužem posjetu s obzirom da je istaknula kako želi sinovima pokazati mnoga mjesta u Zagrebu koji zbog školskih obaveza nisu mogli ići na njezin koncert u Ljubljani.

V.V.
Foto: Index

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.