Brazilski baby boom: Osim Adriane Lime i Gisele Bünchen očekuje bebu

NAKON što je jedna od najljepših žena na svijetu, Adriana Lima, otkrila kako će ona i njezin suprug Marko Jarić uskoro postati roditelji, njezina kolegica s modnih pisti, Gisele Bünchen je također trudna. Naime, ona i njezin suprug Tom Brady navodno očekuju svoje prvo dijete. Iako je njihov glasnogovornik rekao da "ne komentira svoj, a ni privatni život svojih klijenata", izvor blizak paru je otkrio kako će se dijete roditi kasno u jesen.

Dok Adriana Lima nosi muškog nasljednika, spol Giselinog djeteta još uvijek nije poznat

"Zato se i udajemo, da bi stvorili obitelj. Želim imati veliku obitelj", otkrila je Brazilka u veljači, netom prije vjenčanja s Tomom. Osim što njihov prijatelj ima dug jezik, manekenka je nekoliko puta viđena kako posjećuje stručnjaka za porođaje u New Yorku. Dok Adriana Lima nosi muškog nasljednika, spol Giselinog djeteta još uvijek nije poznat, kao ni termin porođaja.

Gisele i Tom su se vjenčali prije tri mjeseca u Santa Monici, a prema nekim izvorima bilo je čak romantičnije nego njihove zaruke. Podsjetimo, visoko iznad istočne obale u privatnom, ekskluzivnom avionu uz bijele ruže i šampanjac zvijezda američkog nogometa zaprosila je svoju Gisele te joj je poklonio najljepši poklon za Božić, dijamantni prsten.

Da je to bila ljubav na prvi pogled, svjedoči i činjenica da je Tom, nakon što se upoznao s Gisele ostavio svoju djevojku, glumicu Bridget Moynahan, koja je bila u trećem mjesecu trudnoće


Inače prelijepa manekenka, Gisele je zablistala u pripijenoj čipkastoj haljini poznate modne kuće Dolce & Gabbana. Osim najbolje plaćene manekenke njihove kreacije su nosila i tri psa koji su pratili mladenku do oltara. Da je to bila ljubav na prvi pogled, svjedoči i činjenica da je Tom, nakon što se upoznao s Gisele ostavio svoju djevojku, glumicu Bridget Moynahan, koja je bila u trećem mjesecu trudnoće.

Što se Giselinih prijašnjih veza tiče, Tom nije prvi dečko koji je poznat javnosti. Naime, Gisele je je 2005. godine ljubovala sa zvijezdom Titanica Leonardom DiCapriom koga su mnogi smatrali njezinim budućim suprugom, no nagađanja se nisu obistinila. Mnogi kažu kako manekenka, zbog koje mnogi dečki imaju momentalnu erekciju, ima najbolje noge na svijetu dok su i njezine grudi koje su dosada krasile mnoge naslovnice poznatih modnih časopisa isto tako vrlo omiljene među muškom populacijom.

A.M.
Foto: JLP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.