Brak Diane i Charlesa završio je nakon rođenja Harryja: "On je želio djevojčicu"

Foto: EPA

Princeza Diana vjerovala je kako je rođenje princa Harryja pokrenulo niz loših stvari u braku između nje i Charlesa, piše The Sun. 

"Charles i ja bili smo vrlo bliski prije nego što se Harry rodio, najbliži što smo ikad bili i što ćemo ikada biti", govorila je Diana u razgovoru s kraljevskim biografom Andrewom Mortonom. "Onda, iznenada, kad se Harry rodio, naš brak je pukao. Cijela je stvar propala", otkrila je davne 1992. godine. 

Charlesu nije htjela otkriti spol djeteta tijekom trudnoće

Tada je ispričala kako je cijelu trudnoću znala da će roditi dječaka, ali nije htjela to otkriti tadašnjem suprugu jer je on želio djevojčicu. "Želio je dvoje djece i želio je djevojčicu", rekla je. Tvrdila je da je prva reakcija njezina supruga bila: "O, Bože, dječak je i čak ima crvenu kosu." Svom biografu je otkrila kako se Charles čak žalio svojoj svekrvi što ima još jednog sina.

Razgovore koji je vodio s Dianom, biograf Andrew Morton napisao je u njezinoj biografiji koja je objavljena 1992. godine, a godinama kasnije objavio je novo izdanje knjige pod nazivom Diana: Her True Story in Her Own Words.

Charles je povezan sa svojom unukom 

Strani mediji su 2015. godine pisali da je Charles, nakon što je dobio prvog unuka, priznao da se nada da će sljedeće dijete Williama i Kate biti djevojčica. Nedavno je u javnost izašla fotografija koja je pokazala koliko je povezan s malenom Charlotte. Naime, Charlesova miljenica darovala mu je posebnu narukvicu koju, iako je dječja, kralj ponosno nosi, a to je otkrio tijekom službenog posjeta Guernseyju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.