Božidara razljutile kritike, žalio se Špičeku: Mene je sramota, došao sam pobijediti

Foto: Press

U SHOWU Tri, dva jedan - ho, ho, ho natječe se Božidar Miodragović, kojeg su gledatelji ranije vidjeli u Večeri za 5 na selu. U ovom showu kuha u timu s Lukrecijom i Ivanom. 

Tim pod imenom Nesalomljivi žiriju je, koji čine Željka Klemenčić, Ivan Pažanin i Tomislav Špiček, između ostalog pripremio losos u šampanjcu, koji je izazvao raspravu.

Željka je prigovorila da joj u lososu ne odgovara vrhnje za kuhanje, što je Božidar teško prihvatio. 

"Glavno jelo rekla bih da je u cijelosti ukusno. Imam mali problem što ste se odlučili za lososa, koji je jako masna riba, a imate još vrhnja. Moj dojam je da, iako je ukusno, previše je masnoće. Nije to nikakva velika zamjerka. Po meni je vrhnje bilo suvišno", rekla je Željka.

"Pa mora ići vrhnje. To je takav recept. Ja ću vam otkriti tajnu. Ja sam s tim jelom osvojio tri zlatne medalje. Evo. Ne mogu shvatiti da vama tu vrhnje ne ide, a mora ići. Tri zlatne medalje sam osvojio s tim jelom", reagirao je Božidar.

"Kako bi izgledala riba na samom šampanjcu? Morate mi odgovoriti kako bi izgledalo bez vrhnja", dodao je Božidar. Nakon prezentacije preostala dva jela Božidar je ponovo počeo komentirati Željkin stav o lososu u šampanjcu.

"Meni nije jasno da vama ne valja vrhnje unutra. Rekli ste da ne ide vrhnje, a mora ići. Što biste vi stavili unutra?"

Željka je zaključila da je sasvim sigurna da Božidar nije čuo što je ona rekla i da je u svojoj glavi imao neku drugu verziju ispričanog. Božidar je, pak, zaključio da Željka nikada nije jela losos u šampanjcu i da ne zna kako se to treba napraviti. 

Potom se Božidar posvađao i s kolegicom tima Lukrecijom, koja je rekla da se slaže sa Željkom i da ni ona ne bi stavila vrhnje. 

"I što bi onda dobila? Dobila bi juhu od šampanjca. Totalno si u krivu", tvrdi Božidar. Za svoja tri jela tim je dobio ukupno 18 bodova i tako završio na posljednjem mjestu tablice.

No tu drama nije završila. Božidar je počeo govoriti da idu doma jer nisu "vrhnje dobro stavili". 

"Prvo, nisu adekvatni uvjeti. Drugo, kolač nam nije uspio jer nisu uvjeti koji nama trebaju. Trebali su nam dati uvjete", komentirao je Božidar.

Poslije je Božidar prišao Špičeku i požalio se.

"Ja idem doma, mene je sramota. Ajde mi sada objasni. Ja da se sramotim, da budem zadnji. Ja sam međunarodni sudac. Ja mogu imati svoje mišljenje i reći tebi, prijatelju sucu, ne mogu to javno reći. Slušaj, znaš onu staru poslovicu 'veni, vidi, vici'. Prema tome, ja sam došao ovdje da 'dođem, vidim, pobijedim', a ne da budem zadnji", rekao mu je Božidar, dok ga je Špiček smirivao.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.