Božidar iz Večere za 5 na selu bjesni: Ne kajem se zbog svojih postupaka, oni su ološ

Foto: RTL

KUHAR Božidar Miodragović iz Bjelovara došao je u centar pozornosti prilikom sudjelovanja u showu Večera za 5 na selu, gdje se uspio zamjeriti svim protukandidatima, koji su mu dali izrazito niske ocjene te je na kraju završio na posljednjem mjestu. 

Božidar je poraz teško podnio, pa je na ostale kandidate počeo urlati pred kamerama i vrijeđati ih

Drugi su mu natjecatelji zamjerili što im je neprestano tražio greške, nudio im neželjene savjete, fotografirao njihova jela i kritizirao ih, pozivajući se na to da je on profesionalni kuhar. 

Ni danas, kaže, ne žali zbog svojih postupaka. 

"Ne kajem se zbog svojih postupaka, oni su ološ! Sami su priznali da nisu ocjenjivali jela, nego mene. To je strašno! Meni je najvažnije da me struka podržala, i to iz cijele regije. Poslali su mi poruke podrške i to mi najviše znači. Pravi prijatelji koji me poznaju su bili uz mene", rekao je za Slobodnu Dalmaciju

O protukandidatima je ponovo izgovorio neke ne baš laskave komentare. 

"Kao prvo, mali Mateo, pa pogledajte to njegovo gravče na tavče, napravio je to s dva svinjska vrata, što nije ni za lučke i šumske radnike, a kamoli za ocjenjivanje. Pa jeste vidjeli koljenicu od Sanele, to se sve bilo raskuhalo, krumpir nije bio slan. Nedinu hranu ne želim ni komentirati. A kako su tek to servirali, kao da se ptica posrala na tanjur. Ja sam njima svima dao realne ocjene i stojim iza njih, nisam nikoga zakinuo. Moji prijatelji, profesionalni kuhari, rekli su mi: 'Ti si idiot, trebao si im dati sve jedinice i dvojke.' Ali zajebao sam se, htio sam ih nagraditi za trud i eto kako je ispalo", govori Božidar. 

>>Večeras kuha Božidar: "Nemam konkurencije, ovako fina jela mogu samo sanjati"

>>Sugrađani napali Božidara iz Večere za 5 na selu: "Sramotiš naš lijepi Bjelovar"

>>"Špiček i Pažanin na aparatima": Gledatelji ne prestaju komentirati Božidarevu večeru

>>Bivša Božidarova suradnica: On je jedna velika nula od čovjeka

"Pazite, ta ista Neda, ona je već prvog dana snimanja, kad još i nije došlo do večere, rekla: 'Dobit će Božo metak u petak!' O čemu mi pričamo... Pa izmislili su da mi je desert imao dlake. Neda je sve zakuhala, tu nema govora. Samo mi je žao da je nisam izbacio van sa snimanja. Zamjeram i produkciji što nisam kuhao odmah na početku tjedna, u ponedjeljak, jer bi sve bilo drugačije. I ne bih dobio ocjene koje sam dobio", dodao je. 

Za kraj je rekao da bi pristao ponovo sudjelovati u showu, ali "samo s pravim ljudima", odnosno pobjednicima iz prijašnjih emisija. 

"Ali prvo me iz produkcije moraju odblokirati sa stranice emisije na društvenim mrežama jer su mi zabranili komentiranje", zaključio je. 
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.