Božićne dekoracije milenijalaca stvar su prošlosti, generacija Z: Ovo je novi trend

Foto/Screenshot: Instagram/YouTube

BEŽIVOTNI minimalizam i dosadne bijele ili bež božićne dekoracije kakvim nas Kim Kardashian bombardira svake godine stvar su prošlosti. Generacija Z najavila je novi trend koji će ovog Božića zamijeniti estetiku milenijalaca, no postoji jedna kvaka - milenijalcima bi se mogao čak i svidjeti. 

Jedna od pripadnica generacije Z, tiktokerica Avery odlučila je da svoj dom neće urediti kao "izložbeni salon za sanduke i bačve", nego je bacila oko na "nostalgične" božićne dekoracije s početka 2000-ih. 

@aver.deedle I usually dont decorate until after thanksgiving but I might change that this year #christmasdecor #nostalgicchristmas #colorfulchristmas #maximalist #maximalistchristmas #nostalgia #interview #fyp #greenscreen #christmaslights ♬ Heading South - Zach Bryan

"Odlučila sam da ove godine neću sudjelovati u minimalističkom, bež Božiću. Ovogodišnja tema je nostalgična, Božić ranih 2000-ih", izjavila je u videu koji je prikupio 1.2 milijuna pregleda pa je pokazala fotke raskošno ukrašenih božićnih drvca s dekoracijama svih boja i oblika. 

Najvažniji dodatak - lampice 

Tiktokerica tvrdi kako su lampice različitih boja važan dodatak koji će pružiti atmosferu nostalgije i topline te dodala kako će ove godine dodati i malo "vintage" raskoši s detaljima poput pletenih čarapa na kaminu. 

@aver.deedle Replying to @Hallmark im obsessed with "tacky" christmas #christmaslights #christmas #christmassecor #nostalgia #90schristmas #80schristmas #fyp ♬ original sound - ave 🍉

"Božić 2000-ih ima jako toplu vibru" 

Izgleda da je tiktokerica ovim otkrićem šokirala čak i samu sebe jer je priznala: "Da ste mi prije nekoliko godina rekli da ću osvijetliti svoju kuću u duginim bojama, nasmijala bih vam se. Ali ja sam opsjednuta ovime. Jako su 'božićne', jako su zabavne i potiču blagdansko raspoloženje u meni." 

S njom su se složili i brojni tiktokeri: "Božić 2000-ih ima jako toplu vibru", "Moja božićna estetika je kičasta i volim je" i "Obožavam raskošne božićne dekoracije", samo su neki od komentara. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.