Boyzone i Westlife žele snimiti zajednički album za irsko tržište

BOY BENDOVI Westlife i Boyzone žele snimiti zajednički album u znak solidarnosti domovini Irskoj. Zaradu od tog albuma planiraju darovati u humanitarne svrhe.

Ovoga su tjedna ta dva irska sastava prvi put zajednički nastupili u televizijskom showu snimljenom u čast bivšem članu Boyzonea Stephenu Gatleyu koji je iznenada preminuo u listopadu prošle godine. "Ne mogu vjerovati da nam je trebalo 12 godina da zajedno nastupimo. Rado bih snimio album s Westlifeom i to sam im i rekao", kaže Shane Lynch iz Boyzonea.

I ostatak benda slaže se kako je snimanje emisije u čast preminulome članu bilo jako teško, osobito zato što su tada prvi put svirali bez njega. "Tako mi je drago da smo to završili. Osjećao sam se grozno, uopće ne znam kako smo izgurali, no drago mi je da smo to učinili", o nastupu kaže još jedan Boyzone Ronan Keating.

Novi album Boyzonea "Brother" izlazi sljedećeg tjedna. Kako kaže Keating, snimanje tog materijala bilo je poput terapije nakon Gatleyeve smrti. U njega su izlili sve silne emocije uzrokovane nemilim događajem.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.