Bloger ušao u napuštenu mrtvačnicu, otkriće ga šokiralo: "Bilo je kao u hororu"

Screenshot: YouTube

BLOGER i fotograf Jake Evans odlučio je ući u napušteno pogrebno poduzeće u gradu Bessemeru u američkoj saveznoj državi Alabami, a ono što je snimio ubrzo je postalo vijest diljem svijeta.

Pogrebni dom s mrtvačnicom 1992. godine izgradio je Clyde Booth, a inspiraciju je pronašao u katakombama pa je dom ukopan u zemlju. Osim toga, nudio je različite metode pogreba, poput sahranjivanja pokojnika u veliku komoru u koju je stalo osam sanduka. Obitelji pokojnika nisu mogle ući u tu komoru, već su cvijeće ostavljale ispred.

Booth je pogrebno poduzeće zatvorio 2003. godine, a šest godina kasnije je umro. Prošlo je još šest godina do trena kad je Evans odlučio ući, a ono što je snimio šokiralo je mnoge.

U sobi u kojoj su se nalazili lijesovi još su uvijek bila tijela preminulih. Kako je Evans pričao medijima, jedan je sanduk bio otvoren, a u njemu je ugledao kosti bez lubanje. Dodao je da mu je sve nalikovalo na horor.

"Bilo je ludo, polako smo hodali i gledali iza uglova. Najluđe je bilo kad smo pogledali strop, vidio sam kako lijesovi trunu. Mogli smo vidjeti tekućinu, jednog dana ta će tijela pasti dolje. Nešto se mora napraviti", rekao je.

Nakon njega u mrtvačnicu je ušao bloger poznat samo kao Naaman.

"Sve vezano uz ovo mjesto je šokantno. Koncept, izvedba, pljačkanje i destrukcija. A sve se nalazi samo 15 metara od glavne ceste", rekao je.

Policija je danima čuvala mjesto, a znatiželjnike su zamolili da poštuju mir pokojnika. Nakon toga pogrebni dom je očišćen, no do danas nije zaboravljen.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.