Bloger Krule: Lajkarina, drkarina za pubertetlije... Ima još tko kakav prijedlog za poreze?

Foto:

NAKON što je žestoko isprozivao Marića zbog poreza na rabljene automobile, bloger Krule sada psuje zbog poreza na mobitele. Na svom Facebooku Jadranko Hodak se žestoko obrušio na vladajuće zbog najavljenog poreza na mobitele, a dao je prijedloge jednako bizarnih poreza koji bi se mogli uvesti da se napuni državna blagajna. Krule je pozvao i svoje fanove da predlože neki porez, a njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

"O mamu vam jebem vama i porezu na mobitele... Skinite nam se s kurca više pička vam materina parazitska... Što je sljedeće ćaća vas ujebo u sred trafostanice?
1. Ukoparina

Svi pokojnici koji se ukapaju na dubinu od 2 metra, plaćaju veći porez od onih koji se ukapaju pliće. Pokojnici koji se samo polegnu na zemlju i zatrpaju kamenjem, ka u romanu "Zagor Te-Nej", oslobođeni su poreza... ali plaćaju kamenarinu.
2. Lajkarina
Svi oni koji lajkaju više od 69 statusa mjesečno, plaćaju porez. Poreza su oslobođeni svi oni koji lajkaju objave Vlade RH a oni koji pak šeraju Vladine objave, imaju porezne olakšice te prednost pri upisu djece u vrtiće, 14 000 kn za svako novorođeno dijete i vreću od 50 kila griza.
3. Tetovažarina
Na glagoljici ste istetovirali ime djeteta? Spadate u porezni razred "Opa, ima se para!". Oni koji imaju tetovažu stambenog objekta, plaćaju porez na tetovažu i objekt na leđima ili prsima.
4. Pedalarina
Na sva prijevozna sredstva koja imaju pedalu, plaća se porez. Porez se plaća i u slučaju prekida između zaljubljenog para... jer jebiga... jedan je dobio pedalu.
5. Zapuharina
Radite na baušteli, trčite rekreativno, dižete utege, plešete na svadbi... i zapuhani ste? Vi trošite više zraka nego netko ko miruje. Zrak je opće dobro, ali pička mu materina, što bi ga vi više trošili neg neko ko cjel dan leži i igra plejstejšn dok desnom rukom prebire po zdjeli punoj smokija.
6. Teparina
Naišli ste na susjeda i njegovu bebu... pa ste krenuli tepati bebi... ono "Ma jepa beba jepa jepa". Vlada RH ulaže u školstvo ogromne novce, a vi sa bebom ne pričate književno? Taj luksuz ćete platiti... jer beba nije jepa nego lijepa.
7. Nejavljarina
Zvoni vam mobitel na koji ste već platili novi porez... a vi se ne javljate... žvajz - porez. Mobitel služi da bi se javili a ne, ne javili. Kad izmisle mobitel koji zvoni a nema opciju javljanja, kupite ga pa nećete plaćati porez.
8. HEP-arina
HEP vam je iskopčao struju? Malo ko si može priuštiti takav luksuz, bogataši jedni usrani. Za vas i vama slične, ŽVAJZ - porez.
9. Treparina
Svako ko na dan okom trepne više od 15 360 puta (jebote, gugla sam kolko čovjek trepne u 1 danu), plaća treparinu. Ovog poreza oslobođena je Jelena Rozga koja na dan trepne 44 690 puta jer je to njoj normalno.
10. Prištarina
Istiskate prišteve? Nema smisla da vam se objašnjava što ćete plaćati
Svaki prijedlog na neki novi porez je dobro došao... ima ko kakav? Bolje da ga mi izmislimo na vrijeme nego ovi šupci. Aj da čujem? Drkarina za pubertetlije... Cipelarina za navijače... ima ko kakav novi porez na pameti?"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.