Bivši suprug Shannen Doherty na udaru kritika: Mogao je pokazati samo malo ljudskosti

Foto: Profimedia

GLUMICA Shannen Doherty dan prije svoje smrti podnijela je zahtjev za finaliziranje razvoda od fotografa Kurta Iswarienka, a on je papire potpisao na dan njezine smrti, 13. srpnja. 

Shannenina prijateljica Tara Furiani prozvala je Iswarienka na LinkedInu, napisavši kako je glumica prolazila teške trenutke kad je doznala da je rak metastazirao te da joj je otežao posljednje mjesece života. 

"Mogao je pokazati samo malo ljudskosti prema umirućoj supruzi" 

"Jako sam tužna i uznemirena oko smrti svoje prijateljice Shannen... Zbog razvoda kroz koji je u to vrijeme prolazila. Njezin rak dojke bio je u četvrtom stadiju i metastazirao je na druge dijelove tijela, smrt je bila neizbježna i to je znala, pomirila se s tim. No bol i patnja u mjesecima koji su prethodili tome nisu morali biti toliko duboki da je njezin suprugom samo bio normalno ljudsko biće. Mogao je pokazati samo malo ljudskosti prema svojoj umirućoj supruzi", napisala je.  

"Život je jako težak... Još je teži ako imate rak i ostanete bez podrške na koju ste računali", zaključila je. 

Optužila ga da ju je varao 

Podsjetimo, Shannen i Iswarienko bili su u braku 13 godina, a krajem prošle godine je ispričala da je njezin tadašnji suprug imao aferu prije nego što je ona trebala ići na operaciju tumora na mozgu. Podnijela je zahtjev za razvod u travnju prošle godine. 

Umrla nakon višegodišnje borbe s rakom dojke 

Podsjećamo, zvijezda Beverly Hillsa 90210 umrla je nakon višegodišnje borbe s rakom dojke u dobi od 53 godine. U veljači 2015. dijagnosticiran joj je rak dojke, a 2017. je objavila da je u remisiji.

Godinu dana kasnije rekla je da se bolest proširila na limfne čvorove. U svibnju 2016. podvrgnula se mastektomiji, a tri godine kasnije doznala je da se rak proširio na mozak i da je u četvrtom stadiju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.