Bivša žena Phila Collinsa otkrila zašto ga je ostavila dok je bio bolestan

Foto: ©2021 Laurent Gillieron/Guliver/AP

BIVŠA supruga glazbenika Phila Collinsa Orianne Cevey Bates u novom je intervjuu otkrila zbog čega ga je odlučila ostaviti tijekom jednog od njegovih najtežih perioda.

U vrijeme kad se odlučila razvesti od njega, Phil je patio od teške depresije.

Orianne je ispričala da je njen bivši muž pio i gledao televiziju po cijele dane te je odbijao izaći iz kuće i viđati se s prijateljima. S vremenom su počeli spavati u odvojenim sobama, a ona se počela viđati s drugim muškarcima.

"Osjećala sam se kao da sam zarobljena u zlatnom kavezu. Kad je netko depresivan, teško mu je pomoći. Koliko god ih voljeli, zašto biste to trpjeli? Nakon nekoliko godina svega vam je dosta. Phil se nije brinuo za sebe, a ako se nije brinuo o sebi, možete zamisliti koliko se onda brinuo o meni. Teško je. Osjećate se usamljeno i osjećate se kao da nemate nikoga s kime možete razgovarati. Bila sam tužna i nesretna", ispričala je.

Phil se nedavno našao na sudu s Orianne jer ona i njen novi suprug Thomas Bates nisu htjeli izaći iz njegove 30 milijuna dolara vrijedne vile u Miamiju. Sud je odlučio u njegovu korist, a Orianne je, kako bi mu se osvetila, prodala sve njegove vrijedne stvari, uključujući i njegovu zlatnu ploču, i to po niskoj cijeni.

"Kad živite u luksuznoj vili, imate prekrasan pogled, ali to je sve što imate. Nemate ljubavi, ništa", rekla je.

Orianne i Phil bili su u braku od 1999. do 2008. godine, a romansu su obnovili 2016. Dobili su i dva sina, Matthewa i Nicholasa, a upravo su sinovi uhvatili njihovu majku u zagrljaju drugog muškarca te su joj rekli da sve mora priznati ocu, inače će oni to učiniti umjesto nje. Phila je Orianne ostavila preko poruke, a kasnije se za svog ljubavnika i udala.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.