Bivša supruga Billa Gatesa: Nije mi se svidjelo njegovo druženje s Epsteinom

Screenshot: Youtube

NAKON što se prošle godine razvela od jednog od najbogatijih ljudi na svijetu, Billa Gatesa, Melinda French dala je svoj prvi intervju CBS-ovoj novinarki Gayle King.

Melinda je gostovala u CBS-ovoj emisiji Mornings te se osvrnula na druženja njezinog tadašnjeg supruga Billa Gatesa i ozloglašenog biznismena Jeffreyja Epsteina koji je 2019. izvršio samoubojstvo.

"Nije mi se svidjelo što je Bill imao sastanke s Jeffreyjem Epsteinom. To sam mu jasno dala do znanja. Zatim sam upoznala Jeffreyja Epsteina. Htjela sam vidjeti tko je taj čovjek i požalila sam od trenutka kada je ušao na vrata. Bio je odvratan, personificirano zlo. Poslije sam imala noćne more o njemu", rekla je.

"Zato mi se srce slama zbog tih mladih žena. Tako sam se osjećala, a ja sam starija od njih. Bio je grozan. Nije to samo jedna stvar, mnoge stvari su dovele do razvoda. A ja sam jasno rekla što osjećam prema Epsteinu", dodala je.

Osvrnula se i na Zakladu Gates koju je par skupa osnovao i otkrila da su ona i Bill stavili po strani svoje razlike kako bi nastavili svoj dobrotvorni rad.

"Prije svega, oboje želimo surađivati ​​- osnovali smo ovu instituciju 2000. skupa. Na toj zgradi su naša imena. Vjerujem u tu instituciju, moje vrijednosti su nastale u toj instituciji tako da sam oduvijek osjećala da nas to na neki način poziva da budemo bolje osobe", rekla je i dodala da je zadržala korektan odnos s bivšim suprugom usprkos svemu, no da više nisu prijatelji.

"Dala sam svaki djelić sebe ovom braku. Bila sam predana od dana kada smo se zaručili do dana kad sam izašla iz toga", rekla je Melinda koja na pitanje je li joj suprug bio nevjeran nije htjela odgovoriti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.