Slavna pjevačica otkazala koncert u Poljskoj: "Nisu u skladu s onim što podržavam"

Foto: EPA

PJEVAČICA Melanie Chisholm, poznatija kao Mel C, odustala je od nastupa u Poljskoj. Bivša članica grupe Spice Girls trebala je u novogodišnjoj noći nastupiti na poljskoj državnoj televiziji kao posebna gošća, no sada kaže da je upoznata s problemima u Poljskoj zbog kojih ne želi nastupiti. 

"U svjetlu nekih problema na koje mi je skrenuta pozornost, a koji nisu u skladu sa zajednicama koje podržavam, bojim se da neću moći nastupiti u Poljskoj za Silvestrovo kao što je planirano. Nadam se da ću se vrlo brzo tamo vratiti", napisala je Melanie na društvenim mrežama.

Iako nije jasno rekla o kakvim točno problemima se radi, poznato je da Melanie podržava LGBTQ+ zajednicu, a nedavno je utvrđeno da Poljska ima najgoru zaštitu LGBTQ+ osoba u Europskoj uniji. Istospolni brak u toj zemlji nije priznat. Predsjednik Andrzej Duda također je obećao zabraniti LGBTQ+ podučavanje u školama, kao i spriječiti istospolne parove da posvajaju djecu.

Televizijska kuća TVP nije komentirala otkazivanje nastupa, ali je uklonila objavu koja je najavljivala njezin nastup sa svojih računa na društvenim mrežama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.