Bivša misica rijetko se pojavljuje u javnosti, ranije se spominjala u aferi Holdinga

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

JUČER je u Zagrebu održan izbor za Miss Universe Hrvatske 2022., na kojem je titulu osvojila 19-godišnja Arijana Podgajski iz Krapine. Na izbor je stigla i bivša Miss Universe Hrvatska Sarah Ćosić.

Sarah je za ovu prigodu odjenula maxi haljinu u zelenoj boji s prorezom, a dugačku valovitu kosu je raspustila.

Sarah je odnijela titulu najljepše Hrvatice 2009. godine, a na svjetskom natjecanju postigla je zapažen rezultat. Ostvarila je drugi najveći uspjeh za Hrvatsku na izboru za Miss Universe, ušla je u top 15.

"Nisam svjesna ničega, sigurno ću nešto pametnije reći za par dana kad dođem k sebi", rekla je tad za Index. Zbog velikog uspjeha na svjetskom natjecanju Sarah je svoju krunu dobila u trajno vlasništvo. 

"Htjeli smo nagraditi Saru i napraviti lijepu gestu s obzirom na to da se na Bahamima plasirala među prvih petnaest natjecateljica, što dosad nijednoj Hrvatici na ovom izboru nije pošlo za rukom", rekli su tad vlasnici licence.

Od tada Sarah se nije previše pojavljivala u javnosti, a njezino ime kasnije se spominjalo i u aferi vezanoj za zapošljavanje u Zagrebačkom holdingu. Naime, zaposlena je u Gradu kao voditeljica projekata u podružnici ZET-a, što bi bilo OK da joj otac nije Damir Rode Ćosić, koji je nešto prije njenog zaposlenja bio na Bandićevoj izbornoj listi.

Također, kada je Milan Bandić držao sastanak pred lokalne izbore 2017. godine, pored njega su stajale dvije misice - Sarah Ćosić Ivanković i Natalija Prica Oreški.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.