Bivša manekenka o starenju: Ne koristim botoks i filere, ne sramim se svog izgleda

Foto: Instagram

BIVŠI supermodel Paulina Porizkova više nije u svijetu mode, ali je aktivna na društvenim mrežama, gdje redovito objavljuje svoje fotografije.

Nedavno je pozirala u kupaćem kostimu i progovorila o procesu starenja.

"Obrnuto starenje. Pomlađivanje. Anti-age. Ništa od ovoga nije moguće. Ipak, ako pretražujete internet o starenju, to ćete dobiti. Tablete, napici i vježbe za borbu protiv procesa starenja. Znate koji je jedini način da se zaustavi starenje? Umiranje", započela je bivša manekenka tekst uz fotografiju na Instagramu.

"Ne želim se boriti sama sa sobom do kraja života. Ali želim iskoristiti najbolje što sam dobila. Želim zasjati jarkim svjetlom u mračnim kutovima srama koji se gomila na žene zbog odvažnosti da ostare", dodala je 56-godišnja Paulina. 

U opisu je još dodala kako nema filera na sebi, ne koristi se filterima kako bi uljepšala fotografije te nije ubrizgavala botoks. Naglašava kako se ne srami svog izgleda.

Obožavatelji su oduševljeni njenim izgledom, ali i tekstom koji je napisala.

"Samo tako nastavi. Ti si osvježavajuće blago i lijepo se izražavaš", "Izgledaš nevjerojatno i volim tvoj pristup starenju. To se događa svima nama", "Inspiriraš me", pisali su joj pratitelji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.