Bivša ljubavnica Tigera Woodsa prodavala se biznismenima za heroin i speed

Foto: Instagram

JAMIE JUNGERS, nekadašnju ljubavnicu Tigera Woodsa, pronašao je voditelj reality showa Dog The Bounty Hunter u jazbini punoj droge u Las Vegasu, a ona mu je priznala da pruža seksualne usluge bogatim biznismenima u zamjenu za heroin i speed. 

Dog, čije je pravo ime Duane Lee Chapman, izvukao ju je u dramatičnoj akciji s timom naoružanih specijalaca i predao je lasvegaškoj policiji. 

"Imala je samo 40 kilograma kad smo je pronašli. Lisice su čak bile prevelike za njena zapešća. Da je nismo našli, vjerojatno bi umrla u sljedećih par tjedana. Ti su je likovi držali u kući gdje im je pružala seksualne usluge u zamjenu za drogu, a rekla mi je da je već bila u pet takvih kuća", ispričao je on za Radar Online. 

Također je otkrio da Jamie za svoje probleme okrivljuje Tigera Woodsa. 

"Svi ti govnari su me htjeli jebati jer sam bila s Tigerom. Prije nego što sam se snašla svi su ti ljudi bili u mom životu zbog droge. Sad sam jebena narkomanka i mrzim to", navodno mu je ona rekla. 

Jamie se proslavila prije devet godina kad je primila 820 tisuća kuna kako bi progovorila o aferi sa slavnim golferom za kojeg se kasnije saznalo da je imao afere s čak 120 žena. 

Nakon afere s Woodsom, Jamie se odala alkoholu, a imala je problema s ovisnošću o tabletama protiv bolova i Xanaxu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.