Bivša ljubavnica Severininog svekra: "Kojići žele slikanje i lovu, zbog njih i danas živim u strahu"

Foto: Facebook

SPISATELJICA Ljiljana Jevremović, bivša ljubavnica Dragana Kojića Kebe s kojom on ima izvanbračnu kćer Inu, oglasila se na svom Facebook profilu potaknuta borbom za skrbništvom Milana Popovića i Severine nad sinom Aleksandrom.

>>>Severinina priča digla Fejs na noge: "Ti si moćna, drugim ženama su sva vrata zatvorena"<<<

>>>Severina kod Šprajca: "Zbog stresa sam izgubila drugo dijete, ne mogu i Aleksandra"<<<

>>>Balašević prozvao Severinu zbog izvođenja njegove pjesme?<<<

>>>Oglasila se odvjetnica Milana Popovića: "Mediji šalju krivu sliku, dijete živi s majkom"<<<

>>>Oglasila se Severina i zahvalila svima na podršci: "Nisam Severina, samo sam mama"<<<

>>>Milan Popović za Index: "Severina je jučer triput nazvala sina..."<<<

>>>Brojne slavne Hrvatice podržale Severinu: "Čitam ovo i plačem, dale ste mi snage..."<<<

"Nemam izjava o tuđem licemjerju i patetici. Samo imam posljedica, u stvarnom životu, od osamnaestogodišnjeg psihičkog maltretiranja putem svih medija, od strane Kojića", napisala je Ljiljana pa zatim nastavila dalje o obitelji Severininog Igora.

"Evo, da se raspišem,kao Balašević te da navedem jednu divnu anegdotu iz naše sudnice kada sam pred sucima zamolila Kojića da ne laže u javnosti da je meni i djetetu dao sto tisuća eura ,jer time nam ugrožava sigurnost, a ja u tom trenutku nemam novca ni za rešetke na prozorima stana. Za par dana je dao izjavu u medijima, na naslovnoj strani: 'Dao sam joj 130 tisuća eura.' Noćima od straha nisam smjela zaspati i taj strah ni danas nije sasvim nestao. Jer to je bila prijetnja u nizu - neke prijetnje su zapisane i kod tužitelja... Toliko je bio drzak da ih je i priznao. Toliko o dobroti ljudi koji su u okruženju djeteta koje treba zdravo okruženje. Ima još... Vi znate da ja nikad ne načinjem da nema još goreg", napisala je.

"O, da i ja sam svo vrijeme od srca željela da moje dijete ima zdrav odnos sa svojim drugim roditeljem i to ponavljala u sudnici. Da on može mrziti mene i ne viđati mene, ali da je svakom djetetu potreban i drugi roditelj. Uzalud, Kojići žele kavgu i slikanje i lovu", zaključila je.

Severinin svekar dugo nije htio priznati da je Ina njegova kći pa je cijeli slučaj završio na sudu, a on je Ljiljani tek nakon sudske odluke isplatio dug za alimentaciju. Ljiljana je jednom prilikom otkrila da Keba svojoj kćeri nikad nije ni rođendan čestitao, iako žive veoma blizu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.