Bivša konobarica otkrila kakvi su celebovi zapravo, jedna osoba je posebno razočarala

Foto: EPA

BIVŠA konobarica Samantha Bergum u svojoj je ugostiteljskoj karijeri u kafiću u Los Angelesu u kojem je radila posluživala mnoge zvijezde.

Na TikToku je nedavno otkrila kakvi su holivudski celebovi privatno te tko je od njih bio najbezobrazniji prema njoj.

Patrick Dempsey

Zvijezdi Uvoda u anatomiju dala je ocjenu 12/10 jer je, kako kaže, "superdrag i superzgodan". "Flertala bih s njim svaki put kad bi došao", priznala je.

Jake Gyllenhaal

Glumcu je dala ocjenu 10/10 iako je samo jednom bio u kafiću u kojem je radila. Opisala ga je kao skromnog i samozatajnog te otkrila da mu je diskrecija bila veoma važna.

Adam Sandler

Ocjenu 10/10 dobio je i Adam Sandler, za kojeg je Samantha rekla da je "baš onakav kakav i očekujete da će biti". Posebno ju je oduševio što je u kafić došao u "običnom" automobilu. 

Pierce Brosnan

Zvijezda Jamesa Bonda dobila je jednu od najnižih ocjena na Samanthinoj listi, 5/10. Brosnan je bio redovit gost u kafiću, no bivša konobarica ga je opisala kao "zaista dosadnu osobu". 

Inače, Brosnan je sa suprugom 2017. bio u Hrvatskoj, točnije na Visu. "Pozdrav, Hrvatska! Hvala ti na nemjerljivoj gostoljubivosti", napisala je tad njegova supruga Keely uz fotografiju iz aviona pa se čini da mu kod nas nije bilo dosadno.

Kendall Jenner

Najviše ju je razočarala Kendall Jenner, kojoj je također dala 5/10. Tvrdi da se Kendall pokušavala predstaviti imenom Lauren kako je osoblje ne bi prepoznalo. "Jako je čudna, nepristojna i ostavlja male napojnice", tvrdi bivša konobarica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.