Bilzerian napisao knjigu i pozvao fanove na promociju: "Dat ću vam 32.000 kuna"

Foto: Instagram

DAN BILZERIAN, playboy i samoprozvani kralj Instagrama, kojeg na toj društvenoj mreži prati više od 32 milijuna ljudi, objavio je kako je konačno dovršio autobiografiju te je svoje obožavatelje pozvao na promociju svoje knjige.

"Izabrat ću dvoje među vama, pozvati vas na promociju knjige i dati vam 5000 dolara (oko 32.000 kn). Podijelit ću i 1000 svojih knjiga pratiteljima. Sve piše u linku. Javite se, nije šala", napisao je.

Bilzerian je nedavno ponudio 5000 dolara osobi koja ponudi najbolji naslov za njegovu autobiografiju, a neki pratitelji tu su priliku bili iskoristili da se dobro našale na njegov račun. Mnogi su tada istaknuli da je Bilzerian "tatin sin" i da živi na njegov račun, budući da mu je otac jedan od najuspješnijih američkih biznismena.

On tvrdi da je svoje bogatstvo stekao profesionalnim igranjem pokera na velikim natjecanjima te da je zaradio dovoljno da vodi luksuzan život, prenosi Daily Star. Bilzerian pažnju privlači svakodnevnim fotografijama s brojnim ljepoticama s kojima ima odnose, a Instagram ga je više puta kaznio zbog eksplicitnih fotografija.

Ostvario se i kao glumac te je zabilježio cameo uloge u filmovima Psi rata, Pad Olimpa i Pravednik..

Nedavno je posjetio i Hrvatsku, gdje je dva tjedna uživao u društvu djevojaka i odmoru na obali.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.