Bila je hrvatska dance zvijezda, a danas češlja aure i traži produhovljenog tipa

Foto: Facebook

DANCE zvijezda '90-ih Nikolina Ivošević, umjetničkog imena Nikita još uvijek se bavi pjevanjem, ali ima i drugu zanimaciju.

"Mogu reći da sam duša koja je došla na zemlju da osvijesti mnoge ljude. To mi se ostvarilo još prije 29 godina, jednostavno kroz ljubav sam se kompletno otvorila. Roditelji su vidjeli da se ja ne mogu nositi sama sa sobom pa su me odveli kod mog prijatelja, duhovnog učitelja.  Onda sam sama sebe počela iscjeljivati. Sad na svima radim isto: balans aure, češljaš auru i staviš u kuglu zlatnu", rekla je za RTL Exkluziv.

Nekoliko je puta pokušavala vratiti staru slavu, no bez puno uspjeha.

"Ja jesam na estradi, ali mediji nisu uz mene. Nemam recimo 12 PR-ova koji su uz mene i koji bi me upakirali. Mene ne treba upakirati", tvrdi.

Danas osim na pjevačkim, nastupa i na kazališnim pozornicama, a svoje albume odlučila je izdati sama preko interneta jer, kako kaže, bila bi šteta da stoje u ladici.

"Nemam nikakvu zaleđinu, nemam sponzora, nemam bogatog muža, pa sam tražila i našla Amerikance. Ja sam sama sebi izvođač preko njih", kaže.

Opisala je i savršenog muškarca.

"Ako ja nađen nekog slično kao Isus Krist, znači čisti primjer muškarca koji je i duhovan i koji može vladati sa sobom, zašto ne. Mora biti vegan", rekla je.

Eto, ako ispunjavate te kriterije, javite se.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.