Big Brother: Nemeš prihvatio još jedan tajni zadatak da se može više družiti s Marijanom



KAKO je Nemeš uspješno izvršio svoj zadatak u četvrtak te nagovorio stanare otpada da se lupaju međusobno po stražnjicama, pod izgovorom da moraju smisliti sportski pozdrav, od Velikog Brata u petak je dobio četiri sata druženja s Marijanom. Veliki Brat je bio oduševljen njegovim kreativnim sposobnostima pa mu je ponudio novi zadatak koji je Nemeš ponovno prihvatio. Mora troje stanara nagovoriti da zajedno smisle i odigraju skeč. Međutim, danas mu ne ide tako glatko kao što je to išlo u četvrtak.

Nemeš stanare otpada podijelio po ulogama, Soraja nezadovoljna


Naime, nakon što je stanare oduševljene prijedlogom podijelio prema ulogama, Soraja je odustala rekavši kako se ne želi tako igrati te se usput posvađala i s Draganom. Nemeš je zbog toga privremeno odustao od svega te otišao na otpad da iskoristiti svoj vrijeme s Marijanom.



Nikoli je Ema najdosadnija ukućanka


Kako ne smije napuštati dvorište, te samim time niti ući u kuću Velikog Brata, Nemeš je vrijeme s Marijanom proveo vani. Iako je hladno, par je iskoristio cijelo vrijeme u komadu. Tijekom druženja im se pridružio i Nikola kojem je bilo nelagodno da se njih dvoje ljube pa su prestali. Razgovarali su o spajanju ukućana te komentirali Emu, koja je Nikoli i dalje najdosadnija ukućanka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.