Berlusconijev harem: Talijanski premijer dočekao Novu godinu s 50 obnaženih djevojaka

SILVIO BERLUSCONI dao je sve od sebe kako bi zataškao skandal koji je nastao nakon što su talijanski mediji objavili kako je u vezi s 18-godišnjom djevojkom, ali to mu nije pošlo za rukom. Njegovi prijatelji pravdaju ga tvrdnjama da nije preljubnik jer on i njegova supruga već godinama žive odvojeno, a političarka Daniela Santanche čak tvrdi kako je Veronica Lario, Berlusconijeva supruga, kriva za raspad njihovog braka jer je talijanskog premijera prevarila s 47-godišnjim šefom osiguranja vile Macherio. U međuvremenu se ispričao i dečko 18-godišnje Noemi Letizije s kojom se Berlusconi navodno viđa, ali niti to nije pomoglo.

Bivši dečko Berlusconijeve Noemi je, naime, poslao pismo u redakciju lista Corriere della Sera u kojem je povukao svoje prijašnje izjave za La Repubblicu, čijem je reporteru kazao kako je Berlusconi pozvao Noemi i još nekoliko djevojka na proslavu Nove godine u njegovoj vili na Sardiniji. Gino Flaminio sada tvrdi kako se osjeća iskorištenim i kako je siguran da Noemi nije u vezi s premijerom jer je poznaje i "zna njezine vrijednosti". "Javno tražim oprost od Noemi i od svih ostalih zbog buke koja se digla oko naše ljubavne priče", pokajnički poručuje Flaminio, ali niti to neće biti dovoljno da se skandal zaboravi.

"Berlusconijev harem"

Na naslovnici L'Espressa danas je tako osvanula reportaža naslovljena "Berlusconijev harem". Više od 50 djevojaka je u Berlusconijevu vilu doveo njegov privatni zrakoplov, a talijanski premijer svoje je gošće okitio dragim kamenjem i brojnim drugim skupocjenim darovima, piše L'Espresso koji proslavu Nove godine u Berlusconijevoj vili opisuje kao "priču iz 1001 noći", a premijera naziva "sultanom".

Sve djevojke koje su tu večer zabavljale Berlusconija i njegove goste navodno su bile u dobi između 20 i 30 godina, a posebnu je pozornost premijer posvetio upravo Noemi i njenoj prijateljici Roberti. Noemi je tako, piše talijanski list, dobila ogrlicu od oniksa u obliku kornjače, srebrni privjesak u obliku leptira, prsten i zlatnu ogrlicu koja vrijedi više od 5.000 eura.

Djevojke u toplessu i goli češki premijer Topolanek

Neke od Berlusconijevih gošći svoje su druženje s premijerom naplatile na još konkretniji način - dostavile su mu račun od 1500 eura, koliko košta cjelodnevno uživanje u njihovom društvu. U cijenu je uključeno i kupanje u jacuzziju ili bazenom s Berlusconijem, koji se sigurno nije bunio dok su mu djevojke u minijaturnim bikinijima sjedile u krilu i nazivale ga "tatica". A imena nekih od Berlusconijevih družbenica i više su nego zanimljive talijanskoj javnosti. Novu godinu s Berlusconijem navodno su slavile dvije pobjednice natjecanja za Miss Albanije, zvijezda talijanskog Big Brothera Angela Sozio, glumica i starleta Camilla Ferranti... "Sad nam je jasno što je Berlusconijeva supruga mislila kad je govorila o razuzdanim orgijama na kojima se djevice podaju crnom vragu", piše L'Espresso.

Nažalost, fotografije razuzdane zabave u Berlusconijevoj vili L'Espresso, ali niti jedan drugi medij, ne može objaviti. Policija u Rimu jučer je zaplijenila više od 700 fotografija koje je snimio paparazzo sa Sardinije Antonello Zappadu, protiv kojeg je podignuta optužnica zbog narušavanja privatnosti. Fotograf je pokušao prodati svoje slike, ali Berlusconi je to uspio na vrijeme spriječiti; sudac je odlučio kako bi objavljivanje spornih slika (na kojima su navodno vidljive djevojke u toplessu koje se dobro zabavljaju s Berlusconijem u njegovom bazenu i oko njega, ali i potpuno goli češki premijer Topolanek) narušilo premijerovu privatnost. Fotograf tvrdi kako je na razuzdanoj zabavi bila i Noemi, te da ima i njezine fotografije, što je posebno značajno s obzirom da je navodna Berlusconijeva ljubavnica u to doba još bila maloljetna!

P.V.
Foto: JLP, AFP, La Reppublica

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.