Berlusconi "simbolično" oženio 53 godine mlađu zastupnicu, procurile snimke slavlja

Screenshot: YouTube

BIVŠI talijanski premijer, 85-godišnji Silvio Berlusconi, i njegova 32-godišnja partnerica Marta Fascina "simbolično" su se vjenčali.

Fascina je zastupnica u njegovoj stranci Forza Italia, a u medijima su osvanule snimke njihove raskošne zabave u gradu Lesmou, sjeverno od Milana. Kako pišu mediji, Berlusconijev "festival ljubavi" održao se u povijesnom zdanju, Villi Gernetto.

Slavlje je izgledalo poput pravog vjenčanja, no par se nije službeno vjenčao zbog nesuglasica oko nasljedstva u njegovoj obitelji. Naime, Berlusconijeva djeca nisu oduševljena činjenicom da se on s 85 godina želi oženiti 53 godine mlađom ženom, koja bi potom dobila pravo na dio njegovog nasljedstva koje se procjenjuje na šest milijardi eura.

Vezu s Martom Fascinom Berlusconi je započeo 2020., nakon prekida as Francescom Pascale koja je tada navršila 34 godine. Fascina je diplomirala književnost na rimskom sveučilištu Sapienta te ima 16 tisuća pratitelja na Instagramu, s kojima uglavnom dijeli politički sadržaj.

Na Facebooku ima maksimalnih 5000 prijatelja, s kojima dijeli svoje političke pothvate.  

Berlusconi je pak najpoznatiji po bunga-bunga zabavama, na kojima su moćnici plaćali maloljetnim djevojkama seksualne usluge. Tako je sam Berlusconi osuđen za plaćanje usluga maloljetne marokanske prostitutke Karime El Mahroug. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.