Ben Affleck šetao s djecom pa sreo NBA zvijezdu, nije ju prepoznao iz prve

Foto: Profimedia

Glumac Ben Affleck snimljen je kako se šeće s djecom. Bio je dobro raspoložen iako je primijetio da ga paparazzi prate.

No uslijedio je neočekivan susret koji ga je oduševio. Dok je bio fokusiran na razgovor, isprva nije prepoznao osobu koja ga doziva. Tek kad je čuo svoje ime i okrenuo se prema prolazniku, shvatio je da je pred njim NBA zvijezda Russell Westbrook. Zatim su se zagrlili, a Affleck je potom upoznao Westbrooka sa svojom djecom.

Razvodi se od Jennifer Lopez

Podsjetimo, J.Lo je podnijela zahtjev za raskid njihovog dvogodišnjeg braka u Los Angelesu. Do razvoda je došlo nakon višemjesečnih nagađanja o problemima u braku. 

Lopez i Affleck vjenčali su se više od 20 godina nakon što su se upoznali na snimanju komedije Gigli. Par se prvotno zaručio u studenom 2002. Nekoliko dana prije nego što su se trebali vjenčati u rujnu 2003., odgodili su vjenčanje navodeći kao razlog "pretjeranu medijsku pozornost" oko svadbe. U siječnju 2004. službeno su se razišli.

2021. godine ljubav se ponovno rasplamsala, a sredinom 2022. vjenčali su se u tajnosti u Las Vegasu. Par mjeseci kasnije, u kolovozu iste godine, vjenčali su se i na raskošnoj svadbenoj ceremoniji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.