Belma Hodžić: Nogometaši su sektor manekenki, a rukometaši voditeljica

UPRAVO to Belma Hodžić odgovorila je novinaru kada ju je upitao zašto je se, kad je tako mlada, lijepa i uspješna, ne povezuje s nogometašima. Podsjetimo, Belma, inače voditeljica RTL-ove uspješnice "Pobijedi Šolu" medijske stupce počela je puniti nakon što je nekoliko puta viđena s Mirzom Džombom, iako ona i dalje tvrdi da je Mirzu srela samo jednom, na slučajnom ručku s prijateljima.

"Nikakva, ne bi se moglo nazvati ni prijateljstvom, već prije poznanstvom. Upoznali smo se na ručku, preko zajednčkog prijatelja, kojem se Džomba javio kada je stigao u Opatiju i tako smo svi zajedno završili na ručku. A na temelju jednog ručka, iako je Džomba stvarno simpatičan, stvarno nema smisla pričati o bilo kakvom odnosu, pa i prijateljskom", rekla je Hodžička za Jutarnji list, ali i priznala kako joj se "famoznog ručka" život preko noći promijenio.

"Život mi se preko noći promijenio"

"Nakon tog ‘famoznog’ ručka sve se preko noći promijenilo. Sada me je iskreno postalo strah s kim će me sve još spojiti nakon neke kave ili slučajnog susreta. Čini me se da ću morati biti puno opreznija i ne uzimati više stvari zdravo za gotovo", nastavlja.

Belma je prokomentirala i poslovne planove koje joj je za nadolazeću TV sezonu servirao RTL, te pojavu "riječkog lobija" na nacionalnoj televizijskoj razini. "Dobro je da ljudi prije nego što počnu raditi na nacionalnoj, prođu neku lokalnu televiziju. Tamo naučiš sve, upoznaš se s novinarskim i voditeljskim poslom, naučiš tehnički dio rada na televiziji, a tek si onda spreman za veći korak. Ja sam četiri i pol godine radila na RiTV i stvarno mi je koristilo to iskustvo i mislim da nacionalne televizije trebaju ljude s određenim iskustvom. Što se tiče Bijelih udovica, Davor Jurkotić koji je njihov član bio je moj šef četiri godine i iznimno mi je drago zbog njegova uspjeha, iako nisam u njega sumnjala", kaže i dodaje kako je na voditeljsko mjesto u "Večeri za pet" pristala jer je "Šola" otišao na zasluženi godišnji odmor.



"Budući da je sada ljetna pauza za show ‘Pobijedi Šolu’, pristala sam na taj angažman jer mi se emisija ‘Večera za 5’ činila kao nešto što bih mogla bez problema odraditi s obzirom na to da sam sličnu emisiju već radila na RiTV", kaže Belma i dodaje: "Snimanje traje još ovaj tjedan, a onda ekipa emisije ide na kolektivni godišnji do 17. kolovoza. Tada se vraćamo u radni pogon, a prvi na redu su kandidati u Zadru, pa slijedi Šibenik. Prema sadašnjim planovima, snimat ćemo do kraja listopada, a nova sezona na RTL-u trebala bi krenuti početkom nove jesenske sheme".

Međutim, Belma je našla vremena i za odmaranje...


"Općenito mi je najdraže ići tjedan dana s barkom po našim otocima. Uvijek je to motornjak jer jedrilice ne volim. Imam sreću što sam ove godine pozvana na Brod knjižara, na koji ću se ukrcati ove nedjelje u Svetom Filip Jakovu i ostati do kraja, kada s Bračem potkraj srpnja završavam s gažom. Druga dva tjedna provest ću s roditeljima i prijateljima jer sam sada stalno na putu i ne viđam ih često", zaključuje. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.