Baš nema sreće u ljubavi: Veze Vlatke Pokos završavale su izbacivanjima iz stana i tužbama

Foto: Instagram

NIJE lako biti Vlatka Pokos. I dok se zadnjih dana priča o kraju njezine veze s poduzetnikom iz Kanade, prisjetili smo se i drugih muškaraca u njezinom životu.

Iako je inteligentna, govori nekoliko stranih jezika, atraktivna je i brine o svojem izgledu, bivša TV voditeljica i pjevačica nikako da nađe pravog muškarca. Često je u intervjuima spominjala da bi rado postala i majka, a uz ime zgodne 45-godišnjakinje povezivali su se fatalne ljubavi i skandali.

Zadnji u nizu upravo je Ivica Buljan, bivši model i poduzetnik koji radi i živi Kanadi. Iako je Vlatka najavljivala i svoj odlazak preko oceana, izgleda da Ivica nije bio upoznat s tim planovima. Ljubav je pukla, a on se očito nije mogao nositi s njezinom prošlošću.

Prije njega, najskandalozniji među prekidima svakako je bio kraj braka i javno blaćenje između nje i Josipa Radeljaka Dikana. Bacanje vjenčanog prstena javno u eteru, blaćenje preko medija, sudovi i ružne riječi, sve je to ostavilo traga na Vlatkinom životu, ali i na karijeri. Povezivalo je se i s fatalnim Talijanom Fabrizijem s kojim je varala Dikana u braku.

Ljubovala je s poduzetnikom Zlatkom Maletićem koji ju je i prije Dikana izbacio iz stana. Bila je to isto turbulentna veza, a navodno je sve puklo jer je Vlatka tvrdila da je zbog njega zapostavila svoju glazbenu i voditeljsku karijeru. Našli su se za sudu jer joj je navodno trebao kupiti Mercedes u slučaju prekida, a prije desetak godina Maletić je na sudu zanijekao sve njezine tvrdnje.

 

Nakon braka sa starijim, ljubila je mlađe muškarce


Nakon razvoda od Radeljaka ljubila je i Željka Radolfija, inače bratića pjevača Davora Radolfija. Njemu je isto tako smetala velika medijska pažnja, a nedavno je oženio pravnicu.

A sjećate se bivšeg mistera Dine Bubičića? To je bila prava medijska sapunica i jedna od najskandaloznijih veza na domaćoj sceni. Svi prljavi detalji izašli su van u Bubičićevoj biografiji, a vrlo brzo veza je prekinuta baš kao što je i počela.

Vlatka se posvetila poslu, upisala je fakultet u 40-ima te uči sve o turističkom menadžmentu. U nedavnim intervjuima pričala je da se planira odseliti i početi iznova u Kanadi. S obzirom na prekid, možda su joj se planovi i promijenili. 

Nije se oglasila oko cijele situacije, no zato je na svojem Instagramu objavila fotografiju sa svojom omiljenom osobom - svojom bakom. "Moja mila baka čista duša. Ona mi je dala sve najvrjednije što imam. Moju ljubav. Za sve ljude. I one zle. Njima ljubav najviše treba", poručila je voditeljica koja se izgleda okrenula vjeri jer je poručila "kako joj zli jezici ne mogu ništa, da je Isus voli". Ne daj se Vlatka! 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.