Barcelona iznajmljuje stadion Camp Nou za vjenčanja, evo kakve su cijene

Foto: Twitter

ŠPANJOLSKI nogometni klub Barcelona omogućuje parovima da organiziraju vjenčanja na njihovom stadionu Camp Nou. Objavljeni su različiti paketi koje parovi mogu izabrati za organizaciju slavlja na slavnom stadionu.

Najjeftinija opcija, koja je u Foundation Loungeu, košta 1600 eura (oko 12.000 kuna) i najprikladnija je za malo vjenčanje s 25 do 50 ljudi. Najskuplja opcija je Grandstand Hall, koja nudi izlaze s pogledom na teren.

Tu stane između 300 i 1000 ljudi te se može rezervirati po cijeni od 13.500 eura (oko 100.000 kuna). Postoji i opcija za rezervaciju terase Camp Nou koja košta između 6000 i 7000 eura, ovisno o posjećenosti. Ona omogućuje gostima da pobliže vide stadion. 

Prilikom kupnje određenog paketa parovi dobivaju šest sati korištenja odabranog prostora te pomoć hostese. 

Osim vjenčanja, navijačima se nudi i prilika igranja na terenu. Između 6. i 11. lipnja mogu platiti 300 eura za sat vremena igranja na Camp Nouu, a prijatelji i obitelj mogu gledati njihovu igru na stadionu ako plate dodatnih 30 eura.

Inače, Barcelona je u financijskim problemima i nedavno su objavili da moraju ostvariti prihod iznad 500 milijuna eura prije 30. lipnja kako bi nadomjestili gubitke.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.