Bandićevo objašnjenje zašto ide u Beograd na dan svadbe Breninog posinka jako je čudno

Foto: Matija Habljak/PIXSELL/Instagram

ZAGREBAČKI gradonačelnik potvrdio je pisanje srpskih medija da će se danas, na dan vjenčanja posinka Lepe Brene, naći u Beogradu. Vjenčanje Bandić doduše ne spominje, a razlog odlaska u Beograd pomalo je nevjerojatan.

"Na poziv veleposlanika Republike Hrvatske u Republici Srbiji Nj.E. Gordana Bakote, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić prisustvovat će DANAS, 21. lipnja, u 18,00 sati, u Crowne Plazi Novi Beograd, Vladimira Popovića 10, obilježavanju Dana državnosti i Dana Oružanih snaga Republike Hrvatske.

U sklopu posjeta, gradonačelnik Bandić susrest će se u 16,00 sati i s novoizabranim gradonačelnikom Beograda Zoranom Radojičićem, a na sastanku će, osim veleposlanika RH Nj. E. Gordana Bakote, biti prisutan i Tomislav Žigmanov, predsjednik Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini i zastupnik u Skupštini Republike Srbije.

Prije toga, u 15,00 sati, gradonačelnik će se, u društvu s veleposlanikom, susresti patrijarhom Irinejom, vrhovnim poglavarom Srpske pravoslavne crkve i episkopom Niškim.

Sastanak s beogradskim Nadbiskupom i metropolitom monsinjorom Stanislavom Hočevarom predviđen je u 17,00 sati", stoji u pozivu.

Dakle, Bandić ide slaviti Dan državnosti i Dan Oružanih snaga Republike Hrvatske - u  Beograd. I to baš u isti hotel u kojem Brena ženi posinka.

Napomenimo još jednu zanimljivost. Prije 18 godine hotel Crowne Plaza zvao se Intercontinental, a u njemu je ubijen Željko Ražnatović Arkan.

Podsjetimo, svadbu Filipa Živojinovića i folk pjevačice Aleksandre Prijović, inače rođene u Belom Manastiru, srpski mediji zovu "svadbom veka", a uzvanike bi trebalo čuvati 60 zaštitara i posluživati 160 konobara. Na meniju je i jadranska riba, ali i vol od 500 kilograma.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.