Bajaga i Instruktori spremaju veliki uskršnji koncert u Puli: Osvoji ulaznice i upoznaj Bajagu!

BAJAGA i Instruktori 2009. godine dvodnevnim koncertom u KC Dražen Petrović proslavili su 25 godina svog postojanja. Nakon toga krenuli su krajem ožujka na slavljeničku turneju benda započetu nizom nastupa u Sjevernoj Americi, gdje su posjetili vrlo zanimljive prostore poput Opera House u Torontu, te Henry Fonda Theatre u Los Angelesu. U sklopu proslave dugogodišnjeg rada i postojanja, a nakon punih pet godina, napokon stižu i do Pule, gdje ih željno iščekuje još uvijek mnogobrojna publika, sudeći po rasprodanim koncertima u zagrebačkom Domu sportova prošle godine, te splitskom Spaladiumu.

U periodima između nastupa, Bajaga i Instruktori su u lipnju prošle godine objavili novi studijski album pod nazivom "Šou počinje u ponoć". Album je odlično primljen u Srbiji i Crnoj Gori, gdje je u prvih tjedan dana prodan u 50.000 primjeraka.

Uz zavidnu produkciju Bajaga i Instruktori višesatni uskršnji koncert u Puli održat će 23. travnja 2011. u tamošnjem Domu sportova. Dođite u što većem broju i ove godine obojite Uskrs notama sad već generacijskih hitova poput "Moji drugovi", " Plavi safiru", "Kad hodaš", "Tamara", "Zažmuri"...

Ulaznice po cijeni od popularnih 100 kuna osigurajte preko prodajne mreže www.ticketpro.hr! Nabavite ulaznicu na vrijeme - ovoga puta show počinje u 21 sat.

Osvoji ulaznice i upoznaj Bajagu!

Najbrži čitatelji Indexa osvajaju dva puta po dvije ulaznice za koncert te će imati priliku upoznati se s Bajagom. Sve što trebate napraviti jest što prije poslati mail naslovljen s "Bajaga i Instruktori - Pula, 23. travnja" na index.nagrada@gmail.com. U mailu navedite svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa i kontakt-broj). Dobitnici će biti obaviješteni mailom. Sretno!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.