Baby Lasagna zahvalio fanovima: Mnogi vjeruju u pjesmu više nego ja

Screenshot: YouTube/Instagram

GLAZBENIK Marko Purišić, koji nastupa pod umjetničkim imenom Baby Lasagna, na Dori će nastupiti s pjesmom Rim Tim Tagi Dim, koja je izazvala veliku pažnju nakon što su je fanovi imali prilike čuti prvi put u eteru Hrvatskog radija. 

Glazbenik je u Instagram Storyju zahvalio fanovima pa dodao kako mnogi vjeruju u pjesmu više nego on. 

"Hvala vam što vjerujete u mene" 

"Hvala vam na gotovo zastrašujućoj potpori! Hvala vam što vjerujete u mene i u Rim Tim Tagi Dim - mnogi vjeruju više nego ja! Ispovraćao se od treme još uvijek nisam, i to sve zahvaljujući tebi!" napisao je. 

"Inspiriran podrškom, bacam se u realizaciju nastupa, u kojem ćete, nadam se, prepoznati isto ono što i u pjesmi. Meow", dodao je, pa se na kraju zahvalio svim medijima koji su ga dodatno zbližili s pratiteljima i "svakodnevno razbijali stereotipe". 

Rezervna pjesma oduševila fanove 

Podsjetimo, Baby Lasagna zapravo je igrom slučaja ušao u finalni izbor, nakon što je pjevačica Zsa Zsa odustala od Dore, a sudeći prema komentarima na X-u, izgleda da se mnogima svidjela. 

Inače, glazbeniku ovo neće biti prvo pojavljivanje na Dori, ali mu je prvo pod imenom Baby Lasagna. Naime, nastupao je na Dori 2019. godine, kada je s rock sastavom Manntra izvodio pjesmu In the Shadows.   

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.