Australski Hrvat u 16 minuta pojeo 100 ćevapa s pomfritom i lepinjama

Screenshot: TikTok

Australac James Webb postao je popularan na TikToku zato što može jako puno i brzo pojesti.

Webb je svoj talent otkrio prije tri godine nakon što se u jednom restoranu okušao u izazovu u kojem je morao pojesti hamburger od čak pet kilograma. Uspio je bez problema, premda čak 55 ljudi prije njega nije uspjelo izvršiti zadatak. Završio je u vijestima, a zatim je tijekom izolacije zbog korone napravio TikTok i ubrzo postao zvijezda. Hobi je uskoro prerastao u karijeru i počeo se natjecati po cijelom svijetu s drugim ljudima koji mogu jesti puno i brzo.

@jwebby_can.eat This one is for my Baba ❤️🥹 @Tesla 369 Eatery #foodchallenge #jwebbycaneat #sydneyfood #balkanfood #cevapi #balkanviral #sydneyfood ♬ Bumerang - Android Beat

Sada je na TikToku pokazao svoj novi pothvat. U manje od 16 minuta pojeo je čak 100 ćevapa (5 kg), i to zajedno s lepinjama i prženim krumpirićima. Uz to je jeo i ajvar i kajmak. Sudeći po snimci, zadatak mu nije bio pretjerano zahtjevan, a nakon što je pojeo, ostao je dojam da bi lako mogao nastaviti dalje.

Webb, čije su majka i baka porijeklom iz Hrvatske, i u ovom videu se pohvalio svojim hrvatskim korijenima. "Mnogi se često iznenade kada saznaju da imam hrvatske korijene, ali baš zato je ovo jelo za mene jako nostalgično i podsjeća me na djetinjstvo", rekao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.