Atraktivna Senka ulazi u klan Mamić: Ljetos je potpuno osvojila Zorana Mamića

Foto: Igor Soban/PIXSELL, Facebook

NAKON što je lani dočekao prvu unuku, Zoran Mamić sada čeka treće dijete s atraktivnom Senkom Mandić, podrijetlom iz Srbije.

Mlađi brat Zdravka Mamića tradicionalno je jako tajnovit oko svog privatnog života, a da se sa Senkom nije pojavio na božićnom domjenku Dinama, možda se ne bi ni znalo da mu je kći na putu.

Od ljeta se on i Senka zajedno pojavljuju na tribinama, a navodno su se upoznali u Dubaiju gdje je ona radila u luksuznom francuskom restoranu na prijemu gostiju.

Senki je ovo prvo dijete.

Mamić je dvaput bio u braku. Onaj s Vanjom Horvat završio je 2010. nakon zajedničkih 17 godina. Već se tada šuškalo o njegovoj vezi s Anom Šikić, koju je oženio 2014. Taj brak trajao je puno kraće, a Mamić je 2016. ponovno bio slobodan čovjek.

Nakon toga ga se povezivalo s manekenkama Anticom Filipović Grčić i Darijom Crnjaković, no te veze nisu potrajale.

Njegov brat Zdravko u drugom je braku. Iz prvog braka s devet godina starijom Nadom Mamić ima sina Marija. Sa suprugom Marinom ima kćeri Luciju i Ivu.

Objema gospođama Mamić zajedničko je to što se ne vole eksponirati. Dok Nadinu sliku u medijima nećete naći, naletjet ćete na pokoju Marininu, nastalu na obiteljskim odlascima na vjenčanja nogometaša poput Ognjena Vukojevića ili Matea Kovačića.

Mamić se prije dvije godine pohvalio da je njegova starija kći Lucija diplomirala na Griffith Collegeu u Dublinu, koji ju je proglasio i studenticom generacije.

"Danas sam najponosniji otac na svijetu, žrtva moje cijele obitelji i mene danas je dobila najljepšu nagradu jer je moja kćer Lucija diplomirala na Griffith College Dublin te je zbog izvanrednog uspjeha i zalaganja proglašena najboljom studenticom generacije. Zahvalan sam Bogu na ovom prekrasnom danu i svojoj obitelji na sreći koju mi svakog dana donose, jer obitelj je jedino pravo utočište u ovom bezdušnom svijetu", napisao je ponosni savjetnik Dinama.

Od kapice koju nose diplomci, više pozornosti na fotki ipak više privlače modni dodaci koje su nosile Lucija i Iva. Tako je Lucija nosila Yves Saint Laurent torbicu, dok je njena mlađa sestra Iva nosila Chanelovu crvenu torbicu te Guccijev remen.

Još jedna stvar koja je zajednička svim ženama koje su se udale u familiju Mamić jest da su ostavljale karijere zbog muža i djece.

Monika Kravić osam je godina bila dio obitelji Mamić, sve do iznenadnog razvoda 2016. godine. Njihovo vjenčanje u hotelu Westin proglašeno je jednim od najskupljih u Hrvata, a u braku su dobili dva sina, Josipa i Jakova.

Iako se u jednom trenutku vratila na male ekrane, Monika se većinu braka brinula o sinovima. Mediji su 2016. pisali da je tijekom pretresa kuće na Tuškancu kod nje nađeno sto tisuća eura u gotovini

Godinu dana nakon njihovog razvoda, Mario Mamić oženio se Tijom Jurčić, također u Westinu, ali u drugoj dvorani.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.