Gaming

Assassin's Creed, Far Cry... Sve ove igre moći ćete mjesec dana igrati besplatno

Screenshot: YouTube

FRANCUSKA izdavačka tvrtka Ubisoft predstavila je novu pretplatničku uslugu Uplay Plus za PC igrače, koja će biti dostupna ove jeseni. Igrači će za 15 eura mjesečno imati priliku igrati sve Ubisoftove igre, uključujući i one koje bi tek trebale izaći. Tim povodom, igrači koji se registriraju do 15. kolovoza gotovo mjesec dana moći će besplatno koristiti uslugu. 

>League of Legends besramno kopira konkurenciju novim igraćim modom

Uplay Plus bi PC igračima trebao pružiti zaista puno toga za iznos od oko 110 kuna mjesečno. Pune verzije svih Ubisoftovih igara, uključujući i DLC-ove, dodatne sadržaje i premium izdanja igara. To znači da ćete za otprilike četvrtinu iznosa cijene jedne nove igre imati priliku odigrati hit naslove poput Tom Clancy's Rainbow Six Siege, Far Cry 5, Watch Dogs 2, The Crew 2, Assassin's Creed Odyssey i The Division 2, ali i one koji bi tek trebali izaći, poput Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint. Uplay Plus će biti dostupan za PC od 3. rujna, a godinu kasnije trebao bi se pojaviti i na platformi Google Stadia. 

Svi oni koji se za Uplay Plus registriraju do 15. kolovoza, od 3. do 30. rujna uslugu će moći koristiti potpuno besplatno. Prilikom registracije morat ćete prijaviti kreditnu ili debitnu karticu kao sredstvo plaćanja, ali uslugu možete otkazati potpuno besplatno prije prve naplate. 

Bliži nam se vrijeme igranja u cloudu, što će također funkcionirati na pretplatničkom modelu. Tako ćemo plaćati vrijeme igranja određenih igara. Umjesto da ih kupujemo, iznajmljivat ćemo ih. Na tome je tragu i Uplay Plus, a to potvrđuje i to što bi dogodine trebao biti dostupan i na platformi Google Stadia. Ubisoftov opus zaista je golem i ima puno kvalitetnih igara koje se isplate odigrati. Možda nećete stići završiti sve koje želite u samo mjesec dana, ali na to u Ubisoftu i ciljaju. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.