Arkanov prijatelj Palma partijao u avionu uz harmoniku. Stjuardese nisu mogle ništa

Foto: Twitter

SRPSKI političar Dragan Marković Palma, predsjednik Skupštine grada Jagodine koji je bio dugogodišnji prijatelj Milana Bandića, napravio je tulum na letu za Egipat. 

Naime, Palma, koji je nekadašnji suradnik ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana, je s medicinsko-političkom delegacijom putovao u ljetovalište Hurgada, a s njima je bio i pjevač Radiša Trajković, poznatiji kao Đani, koji je u jednom trenutku zasvirao harmoniku za Palmu i veselu ekipu. 

Ostali putnici sve su zbunjeno promatrali, ali ni stjuardese nisu mogle zaustaviti raspjevane političare i medicinare.

"Stjuardese ih pokušavaju smiriti, ali tulum ne staje već pola sata, nama se spava, tu kreće pjevati i neka žena pored Đanija, Palmin kamerman nas snima i postaje malo too much", napisala je jedna korisnica Twittera uz snimku partyja iz aviona.

"Pozovem stjuardesu, ona se ispričava, kaže da ih pokušavaju obuzdati. Sve to možda djeluje malo smiješno, ali je jezivo bahato i prosto. Uopće ne mogu vjerovati da je netko toliko bahat i da mu to prolazi. I to mnogo govori o tome gdje živimo", zaključila je korisnica na Twitteru.

Objavljeni video izazvao je oštre kritike javnosti s obzirom na to da je epidemiološka situacija u Srbiji loša i na snazi su brojne oštre mjere.

Inače, Palma, koji je bio i gradonačelnik Jagodine, krajem prošle godine tijekom gostovanja u jutarnjem programu srpske televizije Prva oborio je na pod voditelja Filipa Čukanovića.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.