Antonija Šola se učlanila u stranku, u politiku bi i Iva Alilović

Foto: Facebook

POZNATE Hrvatice ovih su se dana opasno zainteresirale za politiku.

Tako se pjevačica Antonija Šola učlanila u stranku Snaga. "Nova članica stranke Snaga je Antonija Šola. Kaže da je oduševljena našom borbom za ljude oštećene bankarskim manipulacijama", pohvalio se na Facebooku saborski zastupnik Goran Aleksić.

"Što se tiče mog članstva, to je simbolična podrška Goranu Aleksiću te nastojanjima pravednog čovjeka da pomogne svima onima koji su oštećeni prevelikim kamatama banaka", rekla je Šola za Index. Na pitanje znači li to da će se ubuduće aktivno angažirati u politici odgovara da je trenutno posvećena snimanju božićnog albuma te da je u studiju "noć i dan".

Prema objavama na Facebooku Ive Alilović, supruge rukometaša Mirka Alilovića, čini se da nisu samo Šolu zainteresirale političke stranke.

Ona se na Facebooku obratila saborskoj zastupnici Mosta, Ivani Ninčević Lesandrić. "Ivana Ninčević - Lesandrić moraš nas učlanit u stranku, razgovarali smo i rekli smo da smo tvoji! MOST ✌ZA BOLJU HRVATSKU!", poručila joj je Iva u komentaru.

"Počela si i politiku pratiti", odgovorila joj je Lesandrić uz emotikone smijeha. "Luda si skroz. Kad ćeš u Zagreb?" nastavila je.

"Javi kad dođeš. Bit ću taman tada gore", dodala je kad je Alilović odgovorila kad stiže. Hoće li se tad zaista dotaknuti politike ili će susret biti samo prijateljskog karaktera, nema sumnje da će se uskoro doznati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.