Ante Gotovac ljut na punicu: Poklonila nam je WC školjku s nekakvim delfinima, užas!

ANTE GOTOVAC piše biografiju, a ona će, otkrio nam je, biti pravi hit. "Da, pišem biografiju naziva "Vrag". Nisam još krenuo, ali uskoro hoću. Proučavam zajedno sa Simoninim tatom i njegovom suprugom neistine koje je napisala pa da ih mogu demantirat", rekao nam je Ante. Rekao je i da će njegova knjiga biti temeljena na istini, i prikazat će prave Gotovčeve, iako smo ih već imali prilike upoznati u istoimenom reality showu.

"Simona nije napisala ni pola svoje knjige"

Simonina knjiga našla se na meti njegovih kritika, a kaže da ju i nije sama napisala. "Znam da nije napisala šezdeset posto svoje knjige, koja se baš iz tog razloga ne može nazvati biografijom", izjavio je. "Prikazat ću stvarni život Gotovčevih i bit će hit sto posto", nadodao je. Obećao nam je i da knjiga neće biti u rukavicama.

"Simona je ljubav mog života"

"Simona je ljubav mog života, i u mojoj knjizi ona sigurno nije vrag, a nisam ni ja", otkrio nam je kontroverzni Gotovac i izrazio sumnju da je Simona uopće pročitala svoju knjigu, s obzirom na to da ju je napisala njezina majka Tamara, kaže. "Simona je pala pod majčin utjecaj, a njezina majka Tamara je pohlepna i hoće sve uzeti sebi". Nadodao je i da je Simona pohlepna, te je stoga ogorčen na nju, a nakon ljubavnog brodoloma, kaže Ante, ne može se pokrenuti i krenuti u nove ljubavne pobjede.

"Još ne mogu krenuti dalje"

"Cura ima koliko hoću, no ne mogu još krenuti dalje, bliže se blagdani i često sam sam, a želio sam imati obitelj pokraj sebe", izjadao se on. Poduzetnik je, čini se, najljući na bivšu punicu, koja mu se, kaže, čak i prijeti. Poslala mu je, otkrio nam je, nedavno poruku Maji, ženi Simoninog tate, i prijetila se.

Simoninna ljubav je pregorila kao žarulja

"S obzirom da se čujete s Antom, a možda je i sad kod vas na ručku, molim vas da mu poručite: ako neće da ga danas posjeti policija neka prestane slati Simoni poruke! I njena ljubav prema njemu se ugasila kao žarulja koja je pregorila.. A on neka svoje ljubavne poruke šalje ljubavnicama iz frizerske. Za sve nas i Simonu je on završena priča, samo preko suda se može razgovarati s njom i imamo papir od suda i to ovjeren pravomoćan, gdje piše da ide u zatvor ako joj se obrati", poslala je Tamara Anti u poruci, koji nam je ovim potezom htio dokazati, kaže, kolika je Tamara manipulatorica.

"Poklonila nam je WC školjku s nekakvim delfinčekima, ma užas"

Ogorčen je, i na, vjerovali ili ne, njezin poklon za njegovo i Simonino vjenčanje. "Poklonila nam je WC školjku s nekakvim delfinčekima, ma užas", rekao je i pohvalio usput Simoninog oca koji je, kaže, tada odriješio kesu. Na sve ove optuže, potražili smo i Simonin odgovor. Ona nas je usmjerila na svoju odvjetnicu, koja nam je rekla: "Ante ima pravo napisati što želi, ima pravo braniti svoju čast. Simona želi pokazati da je dama." Antine optužbe na račun Tamare, njezine mame, odvjetnica je demantirala.

"Simona je zabrinuta i umorna od svega"

"Sve to demantiramo, njihov odnos pun je ljubavi i međusobnog poštovanja, a ružno je bilo koga prezentirati na takav način javnosti. Simona je zabrinuta i umorna od svega. Zabrinuta je prije svega za njihovu djevojčicu, te smatra da ju mora zaštititi", rekla nam je Simonina odvjetnica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.