ANKETA Jelavić tvrdi da su mu 2Cellos masakrirali pjesmu. Koja je verzija bolja?

Foto: Ivana Ivanovic/Branislav Babic/PIXSELLIXSELL

PJEVAČ Matko Jelavić posvađao se sa Stjepanom Hauserom nakon što su 2Cellos na koncertu izveli svoju verziju njegovog hita Majko stara.

"Dosad su već preko 20 puta izveli Majko stara i uvijek je na isti način interpretiraju. Koriste taj moj hit jer dobro znaju da je jedna od najboljih hrvatskih pjesama svih vremena. Međutim, to kako oni rade je blago rečeno katastrofa. Pa pogledajte i poslušajte tu snimku, na što vam to nalikuje?" rekao je Jelavić ranije za Slobodnu Dalmaciju.

"Strane hitove obrade bez greške, a Majko stara doslovno izmasakriraju. Osim toga, nikad me nisu tražili dozvolu za izvedbu niti sam dobio prihod od tih silnih izvođenja po svijetu, ali to je sad manji problem. Ako još samo jednom izvedu Majko stara, ovim putem čvrsto tvrdim da ću ih zbog toga tužiti", dodao je.

Hauser mu poslao vulgaran SMS

Svađa je kulminirala nakon što je Hauser, kako tvrdi Jelavić, poslao vulgaran SMS i blokirao ga.

"Živio mi, Hauser, molim te nemojte više ovako jadno izvoditi moju pjesmu. Ili je napravite kako treba ili je nemojte više svirati", stoji u poruci koju je poslao Matko.

Od Stjepana je, kaže, potom dobio odgovor izrazito vulgarnog sadržaja. Ubrzo nakon što mu je od Hausera stigao SMS, shvatio je i da ga je Stjepan blokirao kako bi onemogućio svaku daljnju komunikaciju.

Koja je vama verzija pjesme Majko stara bolja - originalna ili obrađena? Podijelite svoje mišljenje u anketi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.