Anja Šovagović Despot iznenadila promjenom izgleda, više nije plavuša

Foto: Instagram

Glumica Anja Šovagović-Despot na Instagramu se pohvalila drastičnom promjenom izgleda. 

Iako je godinama bila plavuša, Anja je sada odlučila svoju kosu obojiti u crno. 

"Novi dan, novi grad, nova slika, novi posao, nova predivna kolegica", napisala je u opisu fotografije te usput otkrila i da snima novi film.

Pratitelji su je pohvalili u komentarima. "Savršeno Vam stoji tamna, nikad više u plavo", "Fenomenalno", "Tamna kosa", "Ludilo", neki su od komentara.

Prisjetila se pokojnog oca

Anja je inače kći glumca Fabijana Šovagovića, koji je preminuo 1. siječnja 2001. godine. Ove godine na njegov rođendan podijelila video u kojemu je pokazala fotografije iz njezina djetinjstva, ali i dana kad je njezin otac bio mlad.

"Moj je otac svakako bio veoma neobičan otac, a nekako onda ni Filip ni ja baš nismo prava djeca. I jedno i drugo smo mu uzeli zanimanje, valjda nas je opčarao. Ta začaranost Šovagovićem silno me muči, a ispunjava ponosom što imam njegove zdrave zube i dobar smijeh pa prkosim na toj sceni ne znam kome i ne znam zašto, ali utvaram da je on sa mnom i da se zajedno sa mnom smije", napisala je u opisu fotografije ulomak iz svoje knjige Divlja sloboda.

Fabijan Šovagović jedan je od najpoznatijih hrvatskih glumaca svih vremena. Tijekom života je odigrao oko 250 filmskih i kazališnih uloga. Posljednju veću filmsku ulogu imao je 1994. u filmu Branka Schmidta Vukovar se vraća kući, a godinu kasnije oprostio se i od kazališta. Sa suprugom Majom Blaškov-Šovagović dobio je i sina Filipa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.