Angelina Jolie umjesto u Hrvatskoj opet u Sarajevu: Nadam se da ću idući put ipak doći!

BOSANSKOHERCEGOVAČKI mediji prenose kako je slavna oskarovka Angelina Jolie danas popodne umjesto na Brijune ponovno otputovala u Bosnu i Hercegovinu, točnije u Sarajevo. FTV neslužbeno doznaje da je holivudska diva u Sarajevu povodom snimanja novog filma čija se radnja događa na prostorima bivše Jugoslavije, a prema informacijama s televizije, glumica u gradu neće prenoćiti.

Baš kao i prilikom njezinog posljednjeg dolaska, lokacija na kojoj trenutno boravi strogo se drži u tajnosti, a kako piše Dnevni avaz, prema potvrdi iz Granične policije Angelina je došla u 17.30 u pratnji dvoje djece.

Brijune zaobišla zbog nedostatka privatnosti

Holivudska je diva, nakon propusta u osiguranju te procjene kako na Brijunima ipak neće moći uživati u toliko željenom miru, odlučila otkazati svoj dolazak u Hrvatskoj.

"Namjeravala sam doputovati u Hrvatsku kako bih pogledala večerašnju izvedbu "Kralja Leara", međutim, rečeno mi je kako zbog propusta u osiguranju to neće biti logistički izvedivo. Veliki sam fan Rade Šerbedžije i čula sam prekrasne stvari o njegovom radu i produkciji. Nadam se da ću idući put ipak moći doći, stoji u službenoj izjavi glumice.

> Rade Šerbedžija: Angelina nije došla zbog novinarskih pizdarija

> Čekali Angelinu, došla Alka

Glumica je u Hrvatsku trebala u doputovati privatnim avionom u popodnevnim satima, ali je u zadnji tren njezino osiguranje utvrdilo kako joj ne može osigurati željenu privatnost. Glumica je Brijune odlučila posjetiti zbog poziva Rade Šerbedžije, umjetničkog direktora i osnivača kazališta Ulysses čiju je izvedbu "Kralja Leara" Angelina trebala pogledati večeras.

Loš PR za hrvatski turizam, izvrstan za večerašnjeg "Kralja Leara"

Njezinom su se dolasku, osim glumačke ekipe spomenutog teatra, veselili i brojni obožavatelji koji su se nadali kako će, nakon što je ovog proljeća po odlasku iz Bosne i Hercegovine u posljednji tren otkazala dolazak u Dubrovnik, konačno vidjeti holivudsku ljepoticu na Jadranu. No niti ovoga puta nismo bili te sreće, a za nedolazak oskarovke krive se mediji. Ne zna se niti kojim je putem strogo čuvana informacija o dolasku supruge Brada Pitta procurila u javnost, a iako lijepa Angie neće boraviti na našoj krasnoj obali, tvrđava Minor će zbog izvrsnog PR-a večeras biti dupkom puna.



Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.