Angelina Jolie na Brijune dolazi zbog Rade Šerbedžije

NAKON službene potvrde da holivudska diva Angelina Jolie dolazi u Hrvatsku, nagađalo se o razlozima zbog kojih je lijepa Angie odlučila posjetiti Brijune. Izgleda kako je glavni "krivac" za njezin dolazak na "Kralja Leara" umjetnički ravnatelj i osnivač teatra Ulysses Rade Šerbedžija.

"Šerbedžija je rekao kako on s Angelinom već neko vrijeme razgovara o njezinom filmu te da ju je prije par tjedana pozvao na Brijune", prenijela nam je u telefonskom razgovoru riječi legende hrvatskog glumišta glasnogovornica kazališta Ulysses Marina Vujčić. "On zna da Angelina voli kazalište i mislio je kako bi joj predstava "Kralj Lear" koju uspješno igramo evo već desetu godinu zaredom bila jako zanimljivo iskustvo", dodaje gospođa Vujčić.

Nije službeno potvrđeno da će Angelina "Kralja Leara" pogledati sutra

Glasnogovornica teatra dodaje i kako još ne postoje nikakvi konkretni planovi o glumičinom boravku na Brijunima te da se još službeno ne zna hoće li Angie spomenutu predstavu pogledati sutra ili neki drugi dan. "Nikakvi planovi o njezinom boravku na Brijunima zapravo ne postoje niti znamo hoće li zbog čitave ove gužve koja je nastala uopće biti moguć jedan najobičniji obilazak otoka", kaže Vujčić i dodaje: "Angelina sutra dolazi na otok gdje će biti smještena u nekoj od vila, međutim još nam nije službeno potvrđeno hoće li izvedbu "Kralja Leara" pogledati sutra ili koji drugi dan. Naznake su da će to biti petak, ali ponavljam, to još nije službeno potvrđeno".
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.