Američki glumac opisao kako ga je Tom Cruise pokušao vrbovati u scijentologiju

Foto: Epa

AMERIČKI glumac Seth Rogen otkrio je kako ga je kolega Tom Cruise jednom prilikom pokušao vrbovati da se pridruži njegovoj Scijentološkoj crkvi. Rogen je to opisao prilikom gostovanja kod Howarda Sterna prije dvije godine, ali video je sada ponovo postao viralan otkako su Cruisea ismijali tijekom dodjele Zlatnih globusa.

"Imali smo neki sastanak s njim. I došao je meni i Juddu Apatowu i počeo s pričom. Rekao je: 'Dajte mi samo da vam objasnim o čemu se zapravo radi. Ako mi dozvolite samo 20 minuta, da vam objasnim o čemu se tu radi, mislit ćete da nema jebene šanse da je to moguće.' Ja sam mislio bi li takva reakcija uopće bila dobra. Zamislite da sam ja njemu krenuo s takvom pričom o Židovima, pa da dobijem odgovor - nema jebene šanse da je to moguće", ispričao je komičar Rogen.

"Bio je to veoma intenzivan trenutak među nama trojicom. Judd i ja nismo znali što ćemo, pogledali smo se, nismo znali hoće li nas uspjeti preobratiti, jesmo li toliko slaba uma, hoćemo li se izvući. Mislim, ako su uvukli Cruisea u tu priču, kako neće mene koji sam vrlo slaba uma. No, srećom, brzo smo se prebacili na tematiku o filmovima i izbjegli smo metak", ispričao je Rogen u šaljivom tonu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.