Alka Vuica neće tužiti liječnike koji su joj prerezali venu i ugrozili život

ALKA VUICA je prije desetak dana iznenada završila u bolnici gdje su joj operirali slijepo crijevo. Iako je riječ o rutinskoj operaciji, Alkin život je bio ugrožen. Naime, tijekom zahvata, Alki su slučajno prerezali venu zbog čega je ponovno hitno operirana. "Alka je zahvalna Bogu što je živa. Nikoga ne krivi i ne namjerava tužiti liječnike niti raditi skandal. Dapače, zahvalna je svim liječnicima", rekla je za Slobodnu Dalmaciju Sandra Jurak, Alkina prijateljica, koja dodaje da se nesuđena predsjednica čak sprijateljila s liječnicima u Novoj bolnici u zagrebačkoj Dubravi, gdje je operirana.

"Takve stvari se događaju i nemoguće ih je predvidjeti"

"Alka jest u jedom trenutku bila u životnoj opasnosti, teško je razmišljati o tome što bi bilo da krvarenje nije uočeno, ali takve stvari se događaju i nemoguće ih je predvidjeti", otkrila je Alkina prijateljica. Također, Sandra Jurak priznaje da je Vuica zadovoljna i zbog privatnosti koju je imala. Podsjetimo, operacija je bila 20. prosinca, a za Alkino stanje se saznalo tek tjedan dana kasnije, nakon što je već napustila bolnicu.

Poslije operacije provela je dva dana na intenzivnoj njezi na respiratorima, a zatim i pet dana na infuziji. Izjavila je da nije imala vode, a žeđ joj je na bolesničkoj postelji najteže pala. Zbog nemilih događaja, svestrana Alka je bila primorana otkazati koncerte. Zbog svog zdravstvenog stanja ovog Božića nije smjela jesti normalnu hranu te je rekla da joj je hrana smrdjela i gadila joj se.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.