Albina na Fusion festivalu u Splitu pozirala s velikom regionalnom zvijezdom: "Duša"

Foto: Instagram

PJEVAČICA Albina Grčić prisustvovala je jučer na prvoj večeri Fusion World Music Festivala u Splitu, na svom Instagram Storyju je podijelila i nekoliko fotografija s festivala.

Na jednoj od fotografija pozirala je i s regionalnom pjevačicom Džejlom Ramović, a ispod fotke na kojoj poziraju nasmiješene i zagrljene napisala je: "Duša". Za tu prigodu Albina je odjenula crne hlače i crni topić s prorezima koji je istaknuo njezinu figuru.

Albina je fotografiju u ovom outfitu podijelila i prije nego što je otišla do Parka mladeži. Mlada pjevačica pozirala je među lišćem te je u opis dodala emotikon kauboja, a za svoju objavu dobila je brojne komplimente fanova.

"Slatkišu", "Goriš", "Zgodnica", "Bez riječi", "Model", "Prelijepa", "Mala kaubojka meni predivna", nizali su se komplimenti njezinih obožavatelja.

Inače, sinoć su tisuće Splićana i njihovih gostiju uživale uz nastupe najvećih regionalnih zvijezda: Sare Jo, Željka Samardžića, Aleksandre Prijović, Saše Matića, Ace Pejovića, grupe Hurricane, Gazde Paje i Voyagea&Nuccija. Danas u Park mladeži stižu Dalmatino, Doris Dragović, Jelena Rozga, Gibonni, Nina Badrić, Petar Grašo, Tonči Huljić i Madre Badessa te Houra Grupa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.