Al Bundy: Volim šljivovicu, pečenu janjetinu i Cro Copa, ali nikad nisam bio u Hrvatskoj

AMERIČKI glumac Ed O'Neill, planetarno poznat po ulozi Ala Bundyja u seriji "Bračne vode", u intervjuu za Gloriju, otkrio je da nikada nije bio u Hrvatskoj, ali da je vrlo dobro upoznat s ljepotama Lijepe naše. "Nikada nisam bio u Hrvatskoj, a oduvijek sam je htio posjetiti. Često gledam turističke magazine i vidio sam mnogo lijepih snimki vaše zemlje, a i u mladosti sam dosta slušao o Hrvatskoj", rekao je O'Neill koji je za Hrvatsku čuo još kao dječak.

"Odrastao sam u gradiću Youngstown na istoku Amerike, u kojem je većina stanovnika, a među njima i brojni Hrvati, radila u čeličani. Iako su oni uglavnom bili druga generacija Hrvata u Americi, često su pričali o svojoj domovini", priznao je američki glumac koji je zalazio u hrvatski restoran koji se nalazio u blizini čeličane.

Iako je, kako tvrdi, u restoranu bilo puno dobrih jela, Ed O'Neill priznao je da je najviše uživao u janjetini. "Svake subote pripremala se pečena janjetina, a gosti bi već na ulazu dobili alkoholno piće koje je izgledalo kao prozirni viski. Mislim da su ga zvali šljivovica. To je bilo sjajno", priznao je za hrvatski tjednik popularni glumac. Osim janjetine i šljivovice, glumac je otkrio da je čuo za Cro Copa, Mirka Filipovića, kojeg voli gledati uživo jer je "opak borac".

"Nisam ni sanjao da ću Ala Bundyja glumiti 11 godina"

Također, Ed je progovorio i o ulozi Ala Bundyja te priznao kako nije ni sanjao da će ga glumiti punih 11 godina. "Scenarij mi je bio vrlo zabavan i posve drukčiji od svega što se dotad prikazivalo, ali nisam vjerovao da će se toliko svidjeti gledateljima. Smatrao sam da ćemo snimiti samo pet ili šest epizoda, a da će ga onda ukinuti, što bi mi odgovaralo jer bih bio plaćen za cijelu sezonu. Nisam ni sanjao da ću Ala Bundyja glumiti jedanaest godina", priznaje legendarni glumac.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.