Ako planirate Novu godinu slaviti kod kuće, evo što ćete moći gledati na TV-u

Foto: Dario Njavro/HRT

JOŠ NEKOLIKO sati dijeli nas od Nove godine. Mnogi će vjerojatno večeras slaviti na trgovima, u klubovima, restoranima... No oni koji Novu godinu ipak odluče slaviti kod kuće moći će uživati u raznovrsnom televizijskom programu.

U nastavku pogledajte kakav novogodišnji program nude domaće televizije.

Prvi program HTV-a

Silvestarska noć na HTV-u počet će u 20:10 natjecateljskim kvizom Potjera na Prvom programu HTV-a. Danas se u Potjeri natječu Doris Pinčić, Ecija Ojdanić, Roko Sikavica i Mirna Mihelčić. Emisiju će voditi Joško Lokas. U 21 sat prikazivat će se talk show 5.com s Danijelom  u kojem će Daniela Trbović raspričati, raspjevati  i rasplesati pjevačicu Ninu Badrić i glumca Enisa Bešlagića. 

Od 22:05 pa sve do iza ponoći slijedi novogodišnji specijal A strane. U emisiji će gostovati Zorica Kondža, Vanna, Massimo, Goran Karan, Stanko Šarić i Najbolji hrvatski tamburaši, grupa Detour, Psihomodo pop.

U 00:45 prikazivat će se snimka koncerta Split pjeva Mišu, retrospektiva pjesama legendarnog Mate Miše Kovača sa splitskog Poljuda 2019. Potom slijedi snimka Gibonnijeva koncerta na Prokurativama iz 2017. te koncert Olivera Dragojevića u pariškoj Olympiji iz 2006. godine. Za kraj, od 04:44 do 5:45 prikazivat će se snimka koncerta Massima na Prokurativama iz 2018. godine.

U prvom danu Nove godine u 11:15 prikazivat će se izravni prijenos Novogodišnjeg koncerta Bečke filharmonije. HRT izdvaja i film Nemoguća misija: Raspad sistema u 20:10. 

Drugog siječnja u 20:45 na Prvom programu HTV-a emitirat će se i prvi dio domaćeg dokumentarnog filma Ljubav oko svijeta.

Drugi program HTV-a

Oni koji više uživaju u filmovima mogu okrenuti i Drugi program HTV-a. U 20:05 moći ćete pogledati kultni talijansko-njemački film Dobar, loš, zao, a u 23 sata prikazivat će se francuski film Nedodirljivi. 

Potom je u 00:50 na rasporedu triler The Girl in the Spider's Web, a u 2:45 film Malena, romantična drama s Monicom Bellucci iz 2000.

Prvog siječnja u 13:55 emitirat će se Novogodišnja turneja četiriju skakaonica.

RTL

Na RTL-u danas od 20:10 možete pogledati animirani film Trolovi. Zatim u 21:40 slijedi igrani film U dobrom društvu te u 23:30 film Svemogući Bruce. U 1:10 prikazivat će se TV premijera igranog filma Morgan.

NOVA TV

Na Novoj TV će se od 20:20 prikazivati novogodišnja emisija I godina Nova 2022. koja će trajati sve do 00:45. Tako uz glazbene nastupe možete ispratiti 2021. godinu i dočekati novu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.