Aki Rahimovski nikad nije pričao o svojoj starijoj kćeri, poznato je i zašto

Foto: Emica Elvedji/Pixsell

PRIJE dvije godine preminuo je Aki Rahimovski. Osim brojnih hitova, koje je otpjevao tijekom pet desetljeća karijere, Aki je iza sebe ostavio i neutješne članove obitelji. 2020. godine treći je put postao otac. S 27 godina mlađom Slovenkom Barbarom Vesel dobio je kćerkicu Antoniju.

O njegovom privatnom životu se znalo vrlo malo. Dva puta se ženio, a iz prvog braka ima sina Kristijana, također poznatog glazbenika. Drugi brak, s tajanstvenom Ingrid, trajao je 40 godina te se još do prije par godina pisalo da su sretni zajedno. Zajedno imaju kćer Edinu. 

I dok je Kristijan dobro poznato ime na domaćoj glazbenoj sceni, Akijeva kći Edina, koja se nakon udaje preziva Vukojević, nikada nije htjela biti javna osoba, pa je zato i otac izbjegavao govoriti o njoj. No imali smo je priliku vidjeti na očevom sprovodu, gdje je održala emotivan govor.

"Naučio si me kako je čovjek samo malen pod zvijezdama"

"Jednom prilikom si rekao da je lako biti visok, ali teško biti velik, velik čovjek", rekla je shrvana Edina.

 

"Hvala ti, tata, što si me naučio kako je čovjek samo malen pod zvijezdama. Ajde, begaj, tako si mi govorio, begaj, kćeri. Begaj, tata, jer im je dosadno gore bez tebe. I samo da znaš, samo ti, tata, i nitko kao ti", poručila je. 

"Volim te, tata", zaključila je svoj govor.

Aki: Privatni život treba ostati privatan

Aki je jednom prilikom objasnio zašto svoj privatni život skriva od javnosti. "Privatni život treba ostati privatan. Moja supruga nije tražila eksponirati se uz mene i, zaista, svaki put kada se pojavimo na nekom događaju, fotografi znaju da se ona ne želi slikati i ne slikaju nas.

Često se dogodilo da u novinama izađe slika mene s drugom ženom, a ona mi kaže: 'Otkad sam ja to postala plava?' Novac nije bitan. Najvažnija je obitelj. Kad primim svoje unuke, shvatim što je najvažnije na svijetu. Nisu to novci, to je obitelj", rekao je 2017. godine za srpski Blic.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.