Abbey Clancy oprostila Peteru Crouchu što ju je prevario sa 19-godišnjom prostitutkom



ABBEY CLANCY očito je oprostila prevaru svom zaručniku, nogometašu Peteru Crouchu. Naime, par je jučer viđen na romantičnoj večeri. To je prvi put da su viđeni zajedno u javnosti otkako je otkriveno da je Peter prevario lijepu manekenku sa 19-godišnjom španjolskom prostitutkom. 24-godišnja Abbey imala je i zaručnički prsten na ruci.

Iako nitko nije uspio zabilježiti njihovo druženje, reporteri Daily Stara tvrde kako su se Peter i Abbey smješkali i zaljubljeno gledali tijekom romantične večere. Kada su napuštali restoran, Abbey se sramežljivo sakrila iza Petera, a lice prekrila jaknom. Prema riječima ljudi koji su jeli u istom restoranu, Peter se svim silama trudi zadiviti svoju djevojku. "Očito je da radi sve kako bi je zadivio", rekao je jedan od promatrača.

To je najmanje što može napraviti, jer je lijepa Abbey ostala iznenađena i ponižena nakon što se saznalo da je Peter u Madridu platio 19-godišnjoj prostitutki za seks. Otad je Abbey medijima davala dvosmislene poruke o svom ljubavnom statusu. Nekoliko puta viđena je bez zaručničkog prstena, a tada se pojavila priča prema kojoj je nogometašu uvjetovala pomirenje djetetom. Dakle, ukoliko mu oprosti, on njoj mora napraviti dijete. Sada su viđeni zajedno, a prsten se sjajio na njezinoj ruci.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.